Pretraži

IGOR IN VIVO: ,,Ako Breskvica uskoro ne objavi nešto, ljudi će je zaboraviti“

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/ IDJTV

Ovaj dvojac se povukao sa scene skoro ceo period korone, a trenutno na našem IDJVideos Youtube kanalu objavljuju numere koje će se naći na njihovom novom albumu ,,22:22".

  • Kroz proteklih godinu i po dana smo izbacili nekoliko singlova. Pauzu smo napravili jer smo se odlučili da skupimo skoro 7,8 pesama, pa da ozvaničimo na nekom albumu. Prvi deo albuma izlazi, već su tri pesme izašle, ostala je još jedna. Na jesen izlazi ostatak pesama, još četiri. 

Nedavno su izbacili i obrađenu verziju svoje stare numere i jednog od njihovih najvećih hitova ,,Partimanijak", za koju kažu da su hteli da osveže sa Balkan Denisom, a još jedan duet koji tek treba da ugleda svetlost dana je sa mladom Ninom Todorović. 

  • Izaći će pesma jako brzo. U pitanju je jedna predivna balada. Ona je devojka fantastično otpevala svoj deo – istako je Igor zadovoljno. 

S obzirom na to da je u nekoliko navrata istakao da numere In viva ne zažive odmah, već nakon nekog vremema, otkrio nam je i da li mu je bitan trending i samo mesto na listi najslušanijih. 



  • Mislim da su trenutno svima bitni. To je najveće merilo slušanosti i donekle je bitno da se pojaviš tu. Ako si izbacio pesmu, valjda ti je bitno da te sluša što više ljudi. Internet je danas najbitnijij medij koji postoji. Super je što postoji ta statistika, pa mi kao izvođači imamo neki uvid u to, kojim putem da idemo. Čuo sam da dosta njih danas kupuju preglede, mi to nismo radili, niti ja iskreno znam kako se to radi. Neverovatno mi je da i dalje možeš da prevariš algoritam na Youtube-u,  s obzirom na to da je to sada baš ozbiljna svetska kompanija – rekao je on. 

U muzičkoj industriji vlada hiperprodukcija i svaki dan se pojavljuju novi talenti, a nas je zanimalo koga bi Igor izdvojio pored Nine Todorović, sa kojom sprema i duet. 

  • Definitivno je došao novi zvuk, u proteklih godinu, dve. Ima dosta izvođača koji se sami po sebi izdvajaju. Nucci je super, Voyage i Breskvica takođe. 

Poznato je da je nakon raskida Voyage napravio veliki bum na sceni, a da se Breskvica još uvek nije publici predstavili nekom pesmom posle veze sa Mihajlom, pa nas je zanimalo kome predviđa veću i uspešniju karijeru od njih dvoje.  

  • Definitivno onog ko se više bude trudio. Nije samo stvar u tome, ali on dečko sanja taj san da bude velika zvezda i popularan izvođač i radi uveliko na tome. Njen san ne znam koji je. Ako ne izbaci nešto u narednom periodu – nestaće. Interesovanje za tebe prestaje kada ti prestaneš da se trudiš i kada nisi više aktuelan. Moraš nekako da održavaš aktuelnost. Ako je ona pevačica, treba da izbacuje pesme – bio je jasan on. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz