Pretraži

„IDUĆE GODINE NA EVROVIZIJU?“: Natalie otkrila kakve planove ima sa Darkom Dimitrovim

News
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

S obzirom na to da je Natalie pevačica, ali i samohrana mama dečaka sa kojim živi u Zagrebu, ona ima ogromne obaveze prema svojoj karijeri i trvdi da nema vremena za privatni život.



Takmičarka je bliska sa svim učesnicima IDJshow-a, ali ipak je izdvojila par njih koji su joj prirasli srcu.

 – Najviše se družim sa Emelom, on mi je kao mlađi brat, Erminom, blizancima i Stefanom – rekla je ona .

Na audiciji je po njenom mišljenju mogla biti pevački bolja, ali sada kod Darka u timu, pokazuje iz emisije u emisiju svoj potencijal koji uvek nadograđuje zajedno sa svojim mentorom.

 – Darko me stalno zeza da iduće godine idemo na Evroviziju. U svakoj šali ima malo istine, jer je meni ogromna želja predstaviti Hrvatsku na ovakvom internacionalnom takmičenju. On je divan mentor i kada se ugase kamere, mnogo toga ima pametnog da kaže – prokomentarisala je pevačica.

Natalie je kroz život imala veoma težak period sa kojim je morala da se izbori, jer u njenom slučaju nije lako biti samohrani roditelj.

Screenshot: Youtube/IDJTV

Screenshot: Youtube/IDJTV

 

 – Mlađi ljudi mi kažu da mi nije trebalo ovako rano da imam dete, a stariji komentarišu da je dobro što sam to rešila trenutno, jer ću u četrdesetim imati svog sina za prijatelja, koji će tada imati 20 godina – istakla je ona.

Njeni prijatelji iz IDJShow-a Emel, Ermina i Stefan su postavili par pitanja ovoj pevačici u želji da im da iskrene odgovore.

Jedno od najzanimljivijih pitanja koje joj je postavio Stefan je da poređa IDJCouch-eve po tome koga najviše voli, a koga manje.

 – Najviše volim Darka, zatim na drugom mestu Teodoru i na kraju Relju. IDJCouch Relja mi je manje objektivan u odnosu na Teodoru, a Darko je moj mentor za koga mogu reći da sam priželjkivala da mi bude – nasmejano je odgovorila pevačica.

Kada je rivalstvo među takmičarima u pitanju Natalie ističe da vokalnu konkurenciju nema, ali kada su društvene mreže u pitanju priznaje da vođstvo ima Amna, a po autentičnosti izdvaja Džordžija.

Ukoliko vas zanima čime se Natalie bavila pre pevanja, kakav joj je emotivni status i mnoge druge teme, odgledajte emisiju "IDJHOT" na Jutjub kanalu IDJTV.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News