Pretraži

IDJTV slavi peti rođendan!

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Naša muzička televizija je prva internet televizija na Balkanu, koja od svog nastanka, 2016. godine, pomera granice.

IDJTV već pet godina postavlja nove standarde kada je reč o sadržaju i ekranizaciji, u čemu smo lideri.

U emisiji "IDJHOT" koju vodi Danica Nikolić, imate priliku da svakog petka od 20 sati na IDJTV-u, kao i našem Youtube kanalu, čujete najvrelije ekskluzivne priče i intervjue sa vašim omiljenim izvođačima. 



Pored "IDJHOT-a" tu je i "Quiz", koji se emituje nedeljom u 18 sati, gde poznati odgovaraju na naša pitanja na visokim stolicama. Zatim, imamo emisiju "IDJMash", koja se prikazuje ponedeljkom i sredom od 18 sati, u kojoj ste u roku od samo dva minuta informisani o svim aktuelnostima kako sa domaće, tako i sa strane javne scene. Takođe, "IDJTube News" je emisija u kojoj imate priliku da saznate sve o vašim omiljenim influenserima, jutjuberima i tiktokerima, a ona se emituje nedeljom od 14 sati. Tu je i emisija "One on one", koju možete pogledati utorkom od 19 sati, i saznati kako su poznati odgovorili na najzanimljivija pitanja svojih fanova, kao i "HOT ID" sredom od 18 sati, u kojoj oni otkrivaju vruće detalje iz svoje lične karte govoreći o postavljenim temama.

Osim ekskluzivnih priča iz sveta šou-biza koje publika može da čuje na IDJTV-u, ona ima priliku i da svakodnevno uživa u muzičkim blokovima, IDJ Balkan, IDJ Club, IDJ Rap, IDJ Pop, IDJ Vibe, IDJ Stage i IDJ Hits i u premijerama najvećih hitova.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz