Pretraži

IDJSHOW: Prva audicija završena, kandidati iz čitavog regiona borili su se da postanu deo trke talenata

News
0
Photo: IDJ

IDJShow, koji je pokrenula IDJ produkcija u potrazi za mladim talentima, sinoć je konačno stratovao, a od sada, publika će svake nedelje s početkom od 20 časova na IDJTV kanalu imati prilike da prati ovaj talenat šou i zajedno sa IDJCouch-evima odlučuje o sudbini kandidata.

Sinoć je emitovana prva audicija, gde se u ulozi IDJCoach našla pevačica Teodora Džehverović, koja je zajedno sa svojim timom, Markom Morenom i Vuksanom Bilanovićem, ocenjivala pre svega glasovne mogućnosti kandidata, ali i držanje, ples, dikciju, ponašanje i generalno celokupni nastup kojim su takmičari odlučili da se predstave.

U prvom krugu audicije za dalji prolaz borilo se 36 takmičara, i to tako što su na scenu izlazili u grupama od po četiri kandidata.

Učesnike su pre izlaska na scenu intervjuisali naši voditelji, Danica Nikolić i tiktoker Andrija Milivojević Wajwai, pred kojima su se takmičari najpre predstavili, a potom i otkrili kako se osećaju, imaju li tremu, kako se slažu sa drugim takmičarima iz svoje grupe i šta ih je motivisalo da se prijave za šou.

Photo: Promo

Photo: Promo

Nakon toga, mladi talenti izlazili su na scenu, gde su imali prilike da popričaju sa Teodorom i njenim timom, obično upoznavajući ih sa svojim nastupom.

Centralni deo svakako je sama izvedba pesama, nakon čega je publika imala prilike da čuje komentare žirija i upozna se načinom ocenjivanja nastupa.

Ono što je zanimljivo je da je bilo dosta talentovanih mladih ljudi, a među prijavljenim učesnicima našli su se i oni koji su došli iz regiona, pa je publika imala prilike da gleda i sluša učesnike iz Makedonije, Crne Gore, Hrvatske, ali i Austrije i Slovenije.

Svi oni, kako su rekli u našoj prvoj emisiji, došli samo zbog IDJShow-a kako bi pokazali svoj talenat u nadi da će baš oni biti izabrani u top 12, u koje će IDJ organizacija uložiti milion evra za razvoj njihovih karijera.

Kako je već najavljeno, cilj prvih epizoda ovog takmičenja jeste da se uz pomoć IDJCoach-eva odaberu 24 takmičara koji će imati priliku da zajedno nastupe na velikoj sceni. 

Od preko 1.500 kandidata, koliko ih se prijavilo za audicije, one najbolje odabrali su Relja, Teodora i Darko Dimitrov. Nakon audicija i prve studijske epizode kreće takmičarski deo IDJShow-a, odnosno epizode sa 12 favorita.

Druga po redu audicija biće emitovana 27. marta u 20 sati na IDJTV kanalu, kada će u ulozi IDJCouch-a biti naš poznati izvođač Relja Popović.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News