Pretraži

IDJSHOW BELEŽI NEVEROVATNE REZULTATE: Izuzetna gledanost prve epizode, TV Nova gledanija i od javnog servisa!

News
0
Foto: Milena Popović

Najpopularniji talent show koji je fokusiran na digitalne medije, IDJ Show, beleži neverovatne rezultate, a već prvom epizodom druge sezone IDJShow počeo je sa obaranjem rekorda.

Naime, prva epizoda nove sezone vodećeg digitalnog regionalnog muzičkog takmičenja IDJShow, emitovana sinoć na TV Nova, postigla je izuzetne rezultate gledanosti, čime je obeležen uzbudljiv start druge sezone ovog revolucionarnog formata! U periodu od 22:30h do ponoći, TV Nova se pozicionirala na mesto najgledanije televizije odmah iza Pinka, gledanije čak i od javnog servisa, sa šerom od 9,94%, prema podacima TV Beat-a.

Emitovanje na programu TV Nova i Youtube kanalu IDJVideos pratio je rekordan broj gledalaca širom regiona, a o popularnosti IDJShow-a svedoči i činjenica da je za nepunih 12 sati video na IDJVideos Youtube kanalu ušao u trending!

U isto vreme, na društvenoj mreži Tik Tok za samo 12 sati od emitovanja prve audicije zabeleženo je nekoliko stotina hiljada pregleda video sadržaja sa hashtagom #idjshow. 

Foto: IDJTV

Foto: IDJTV

 

Sudeći prema izvanrednom uspehu prve epizode takmičenja, u kojoj smo imali priliku da vidimo desetine, od nekoliko hiljada, talentovanih mladih ljudi koji će se boriti za ulazak u finalnih 12 i glavnu nagradu – IDJCoin, jesen na TV Nova najavljuje najuzbudljiviju i najdinamičniju televizijsku sezonu. 

TV Nova i IDJShow nastavljaju zajednički da pružaju podršku mlađim generacijama i omogućavaju im prostor da pokažu i razviju svoje talente, uz nastojanje da publici ponude najkvalitetniji zabavni sadržaj.

Televizija Nova se u Srbiji može pratiti uz SBB na EON i D3 platformama, kao i u EON paketima van SBB mreže preko bilo kod interneta u Srbiji i uz Total TV platformu bilo gde u Srbiji.

Spektakularnu drugu sezonu IDJShowa možete pratiti svake nedelje na IDJVideos Youtube kanalu od 21h i na TV Nova od 22:30h! 
 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News