Pretraži

„IDJ SHOW JE ZA MENE NAJBOLJE ISKUSTVO U ŽIVOTU“: Stefan Shy progovorio o pripremama za „Pesmu za Evroviziju“, pa otkrio kako je uplovio u muzičke vode

Showbiz
0
Photo: IDJ

U pitanju je emotivna numera, koja savršeno odgovara Stefanovom senzibilitetu, zbog čega mnogi veruju da je ovo idealna numera za njega.



Stefan je bio gost u emisiji "Među nama" na kanalu Nova S, gde je govorio o predstojećem takmičenju, ali i svemu što je prethodilo objavljivanju numere koja se našla u izboru za "Pesmu za Evroviziju 2023".

Stefan je ovom prilikom otkrio da li je preslušao sve pesme ostalih kandidata i šta misli o njima:

– Nisam uspeo još uvek, ali većinu sam poslušao i jako mi se sviđaju, jako su dobre – priznao je Stefan, a potom otkrio čime se vodio kada je stvaranje njegove pesme u pitanju: 

Pustio sam da sve ide svojim tokom, nisam razmišljao ni u jednom trenutku "ovo je možda potencijalno za Evroviziju". Poslali smo, pa šta bude, važno je verovati u pesmu.

Stefan ne krije da mu je učešće u IDJ Show-u bilo veliko životno iskustvo koje mu je otvorilo nove vidike i pomoglo da shvati koje mogućnosti su pred njim. 

– IDJ Show je za mene najbolje iskustvo u životu što se tiče muzike. Tu sam spoznao koliko mogu da postignem kao muzičar i koliko zapravo vredim. Pre toga nisam skoro nikad verovao u sebe. Tamo sam upoznao prijatelje za ceo život, jako dobre ljude, mnogo jake ljude u svetu muzike i mislim da će mi to koristiti u narednom periodu kako se sve više budem bavio tim poslom i kako budem sve više pravio muziku. 

 

Photo: IDJ

Photo: IDJ

 

Budući da mu je tokom IDJ Show-a mentor bio Relja Popović, Stefan otkriva da li je čuo njegovu reakciju na pesmu "Od jastuka do jastuka".

– Nisam još stigao da čujem njegovu reakciju na pesmu, ali verujem da mu je jako drago zbog mene i stvari koje mi se trenutno dešavaju. Sigurno da ćemo razgovarati o tome čim malo prođe sve ovo – kaže Stefan i dodaje da već uveliko sa svojim saradnicima radi na realizaciji nastupa, čije probe kreću uskoro: 

Radimo jako na tome i sad sam u toj nekoj mašini, možda previše razmišljam o nastupu, kako će sve to da izgleda. Prepustiću sve svom koreografu i stilisti, verujem da će smisliti nešto jako dobro. Ideja je da sa mnom na sceni budu plesači sa muzičkim instrumentima, ali još uvek je nastup u realizaciji, nemam još uvek neku jasniju sliku.

Stefan je ovom prilikom otkrio i da se muzikom bavi gotovo "od rođenja", budući da dolazi iz muzičke porodice. 

– Dolazim iz muzičke porodice, majka se bavi pevanjem, kao i sestra, otac je svirao gitaru. Imao sam i neke druge planove za svoju budućnost, ali to nije bilo toliko moguće, koliko je bilo moguće da se bavim muzikom. Mislim da je ovo najbolji izbor koji sam mogao da napravim za sebe, volim to što radim. 
 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz