Pretraži

,,IDEMO PROTIV MAJKE PRIRODE“: Bivši Viktorijin anđeo otkrio tamnu stranu Victoria Secret-a

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Fashion Channel
  • Modeling u Victoria's Secret-u, postoji šifra koju morate da sledite – otkrila je Ebanks u ekskluzivnom kratkom pregledu specijala.

  • Postoji očekivanje da se zadrži veličina, i nažalost, idemo protiv majke prirode. To nije nešto što je prirodno, to nije nešto što bi trebalo da se desi. Teško je – priznala je ona.

Psihoterapeutkinja Stejsi Kejser napomenula je da je čula da su neki modeli „u ono vreme“ jeli samo jabuku svaka 24 sata da bi održali svoju liniju. Prema njenim rečima, takvi su bili samo standardi lepote brenda.



Kako je Ebanks objasnila, cilj svakog modela je bio da postane anđeo.

  • Bila sam na mnogim pistama, ali za mene je biti deo Victoria's Secret Fashion Show-a više od posla. To je bio vrhunac – priseća se Ebanks.

Ali, sa tim nivoom slave došao je i novi tip pritiska.

  • Život mi se drastično promenio, preko noći – priznala je Ebanks.

  • Odjednom, ljudi znaju tvoje ime. Saznali ste da prijatelji, za koje ste mislili da su prijatelji, nisu nužno prijatelji. Mnogo drugih manekenki nije mislilo da zaslužujem ovaj ugovor, tako da sam u suštini morala da se probijem u njihov krug – dodala je.

Reporterka Njujork tajmsa Džesika Silver-Grinberg, autorka "Anđeli u paklu", otkrila je tamnu stranu imperije Victoria's Secret i dodala je da su Viktorijini anđeli, po njenom mišljenju, imali nisko samopoštovanje.

 – Za mnoge modele Victoria's Secreta je zaista teško da imaju takvo samopoštovanje kao mi ostali, jer je sve u njihovom izgledu. Niko ne želi da čuje šta imaju da kažu – zaključila je.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz