Pretraži

„Idem svojim curicama“: Prvo oglašavanje Marka Miljkovića nakon izlaska iz pritvora, otkrio koji mu je sledeći korak

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Nakon incidenta koji se odigrao u domu Miljkovića, po prvi put se oglasio i glavni akter, Marko Miljković.

Prekjuče je javnost šokirala informacija da je Marko Miljković priveden u porodičnom domu, koji deli sa suprugom Lunom Đogani, nakon sukoba sa komšijama.

Marko i komšija koji živi na spratu iznad su se sukobili oko đubreta koje je završilo na terasi Miljkovića, nakon čega je on odlučio da komšijama izvrati istom merom, te je gašao njihovu terasu sa 60 jaja.

Policija je došla po prijavi i privela Marka, a njemu je nakon pregleda u bolnici određeno zadržavanje od 48 sati. Luna se o nemilom događaju nije oglašavala, a prema navodima nije ni napuštala stan na Bežanijskoj kosi, dok su pored nje gotovo sve vreme tokom ova dva dana bili otac Gagi Đogani i njena mlađa sestra Nina Đogani.

Marko je danas u prisustvu advokata pušten iz pritvora, te je za okupljene medije dao kratku izjavu.

„Upavo su me pustili, sud radi svoj posao. Tri dana sam u istoj garderobi i sada idem svojim curicama. Mnogo mi nedostaju. Biće vremena za komentarisanje“, istakao je on.

Podsetimo, Gagi je nakon incidenta otkrio kako je Luna, ali i kako je cela porodica reagovala na novonastalu situaciju.

„Luna je sada svojoj kući, nismo se čuli sa Markom, on je u policiji. Verovatno je alkohol uradio svoje, nešto mu je kvrcnulo u glavi, nemam objašnjenje. Nismo dobro, Luna nije dobro, loše je. Ona je sa decom, molimo Boga da sve bude kako treba, da Marka puste. Sigurno ćemo razgovarati, ne znam šta se to desilo. Mi ga ne poznajemo takvog, u šoku smo. Luna je jako ljuta na njega, a opet joj je u žao. Ona je jako emotivna. Nadamo se da će ga nakon 48 sati pustiti. Znam sve što znate i vi.“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz