Pretraži

IĆI ĆU U ZATVOR… Oglasio se Toni Cetinski nakon što je potvrđena optužnica protiv njega

Showbiz
0
Screenshot: YouTube

Protiv hrvatskog pevača Tonija Cetinskog nedavno je podignuta optužnica zbog izazivanja saobraćajne nesreće u Rovinju 2017. godine u kojoj je život izgubio 62-godišnji muškarac, a Opštinski sud u Pazinu potrvrdio je poptužnicu, pišu hrvatski mediji.

——————– Sponsored ——————–

Cetinski čeka da sud utvrid njegovu krivicu, a kako kaže, bez obzira na odluku suda, nakon kobne nesreće za njega više ništa nije isto.

  • Što se tiče optužnice i našeg pravosuđa, sve će se videti u samom procesu koliko zaista jesu ili nisu na strani činjenica i istine. Kao što sam rekao, kako sud odluči – tako će biti. Ako se ustanovi da sam kriv, za svoju krivicu ću i odgovarati – rekao je Cetinski i dodao:


  • Pomirio sam se sa svim eventualnim ishodima jer, ponavljam, kako god da sve ovo sudski prođe, ništa za mene više nije isto nakon tog kobnog 3. 11. 2017. i nikome ne želim da se tako nešto. To je trauma koju ću nositi u sebi do kraja života i situacija koju često sanjam i iz koje se ne mogu izvući, no nimalo se ne može meriti s tragedijom porodice i prijatelja Ibrahima Kevljanina – rekao je hrvatski pevač.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz