Pretraži

„I JA SAM TRPELA NASILJE“: Tanja Savić otvorila dušu i pružila podršku svim ženama

Showbiz
0
Photo: Instagram/tanja_savic_private

Tanja je sada priznala da je i ona preživela nasilje kkada je imala 23 godine i tom prilikom uputila poruku svim žrtvama.I ja sam pretrpela nasilje, nema šta da lažem. Nije lepo, ne želim da dajem primer tim ženama. Moja poruka njima je da treba da se izađe iz tih odnosa i da se ne trpi nasilje. Muž, to je osoba u koju treba da imaš najviše poverenja, da te čuva, štiti i gura kroz život. On treba da ti da sigurnost, a kada te ta osoba ponižava i maltretira, onda je to stvarno za svaku osudu. Ne znam ni ja kako sam uspela to da prebrodim i kako me nije slomilo. Samo ja znam kako mi je bilo. Bila sam usamljena, bukvalno sam bila s njim, a osećala sam se kao da sam sama. Mislim da je to nešto najgore, kad živite sa partnerom, a osećate se sami na svetu – rekla je Tanja za Kurir i otkriva da li su joj ostale posledice onoga kroz šta je prošla:

Photo: Instagram/tanja_savic_private

Photo: Instagram/tanja_savic_private

 

Mislim da nisu. Ipak, ja sam bila izgrađena ličnost kad sam ušla u tu vezu. Bila sam ostvarena, imala sam 23 godine, nisam bila klinka. Rasla sam s njim, kroz taj brak, sve nedaće koje sam doživela s njim naterale su me da odrastem i postanem ovo što sam danas – poručila je ona.

Na kraju, pevačica je priznala da li skriva svoj emotivni život jer se plaši reakcije javnosti.

Ne bojim se osude javnosti, daleko od toga. Mislim da nije važno šta će ljudi reći ako sam ja srećna. Mislim da sam sada dovoljno sazrela i da je vreme da nađem partnera pored kog ću se ostvariti i u emotivnom smislu – iskrena je bila Savićeva.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz