Pretraži

,,I JA SAM NEKADA VOLELA NEKOGA“: Anna Lazarević zapretila fanovima da joj ne narušavaju privatnost (FOTO)

Showbiz
0
Photo: IDJTV

S obzirom na to da Annu Lazarević na društvenim mrežama prati više stotina hiljada fanova, često se dešava  da je na ulicama presreću i traže fotku sa popularnom influenserkom. Međutim, kako je jutjuberka istakla, ono što rade njeni obožavaoci je prevršilo svaku meru i sada im se javno obratila, moleći ih da prestanu inače će u suprotnom angažovati i policiju.



Ona je na svom Instagram nalogu detaljno opisala situacije koje su joj se dešavale, te istakla da previše gubi svoju privatnost i da će, ako se sve ovo nastaviti, angažovati i policiju, jer za sve ima dokaze. 

 – E ovako, dugo ćutim, ali vreme je da sve kažem javno. Ćutim što mi neki zvone na interfon i beže. Ćutim što mi neki zvone na vrata i onda mi životinje polude svaki put kada neko pozvoni. Onda izađem jer ne znam ko je, neko ko se usudio da me sačeka ispred vrata i da me pita za sliku, ćutim i tad. Ćutim i kada me čekate ispred ulaza gde prolaze stanari i gde se čuje galama i vrištanje – započela je ona. 

Što mi je najviše šokantno, neko ko se usudio da išara garažu gde se usudio da išara garažu  gde jasno piše moje ime i ime mog psa – nastavila je Lazarevićeva. 

  • Ja sve razumem, i ja sam nekada volela nekoga, ali morate razumeti da mnogo gubim svoju privatnost, nemojte iskorišćavati moju dobrotu i to što nemogu da odbijem slikanje. Morate znati da imam sedam životinja i da taj stan nije moj, nego se izdaje i jedva sam našla nekoga ko prima životinje, a pogotovo jer sada imam Vukija i potrebno mi je dvorište – izjavila je ona, te za kraj zaključila: 

  • Kamere su naravno postavljenje svuda, neću još uvek ništa preduzeti, samo bih vas zamolila da se to zaustavi na vreme u miru. Policiju ću uključiti tek ukoliko se bilo šta od ovoga nastavi jer imam sve potrebne dokaze na kamerama – poručila je Anna. 

Kompletno obraćanje Lazarevićeve možete pogledati u nastavku. 

Screenhot: Instagram/ annalazarevic2

Screenhot: Instagram/ annalazarevic2

 

Screenhot: Instagram/ annalazarevic2

Screenhot: Instagram/ annalazarevic2

 

Screenhot: Instagram/ annalazarevic2

Screenhot: Instagram/ annalazarevic2

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz