Pretraži

I JA SAM KOPIJA! Rasta objasnio da nije prozivao Karleušu na Instagramu, a onda osuo paljbu po medijima (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Vladimir Borović Tatula

Jelena Karleuša je neko ko često voli da optužuje druge da je kopiraju, a neretko ima i dokaze koji idu uz to. Međutim, sada se desila obrnuta situacija te je Rasta rešio da pokaže dokaz da da je Jelena "iskopirala".

——————– Sponsored ——————–

On je na svom Instagramu objavio kolaž koji pokazuje početak njegovog koncerta u Areni prošle godine i početak Karleušinog nastupa na festivalu "Ulaz" od ove godine.

– Ja nekog iskopirao?! Ne bi se reklo… Doneo sam pravac, doneo sam fazon, doneo sam inovacije u svakom smislu… Poklonite se i počnite da učite – napisao je reper na svom profilu.

Na ovaj komentar je rešio da odgovori i Karleušin producent i PR menadžer, Zoran Birtašević koji mu je ostavio link od pevačicinog nastupa od pre četiri godine i reči:



– Ne baš. Naš nastup 2015. Ali niti smo mi izmislili projektor, niti ti. Bez loših vibracija. Svako dobro.

Rasta se nadovezao na ovo i osvrnuo na nedavni sukob sa pevačicom Eminom Jahović.

  • Brate onda veži ove male fan grupice ili ih bar podučite nečemu. Ja se obraćam novinarima koji spočitavaju moje pravo da Emini kritikujem neautentičnu pesmu, jer sam i ja "kopirao nastup JK". Znači složili su se da je kopija, ali i ja sam kopija. Upravo o tome pričam, ne može ovde niko nikoga da kopira, jer upravo nismo mi smislili projektor, al' složićemo se JA SAM TVORAC NOVOG MUZIČKOG PRAVCA i naravno da imam kredibilitet da ponovim ono što kaže 70% komentara ispod te iste pesme. Novinari kao i obično uvlače treće lice, koje se primi ili ne! Veliki ste vi da bi se primali!

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz