Pretraži

I EMEL I NATALIE SU U TRENDINGU: Pesme takmičara IDJShow-a među najpopularnijim na Jutjubu

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Pesme koji su takmičari u IDJShow-u uradili sa svojim mentorima postaju pravi hitovi, a to dokazuje i činjenica da su i pesme Emela France "Gdje je", kao i numera Natalie Balmix "Lomi me" ušle u trending na ovoj platformi.Tako, Emel je u nedelju u IDJShow-u premijerno predstavio svoju pesmu, nakon čega je numera u ponedeljak osvanula na Jutjubu i trenutno se nalazi na 26. mestu na trendingu i ima više od 234.000 pregleda.

EMEL – GDJE JE – https://www.youtube.com/watch?v=LJxSM9yY3m4

U pitanju je balada na čijem aranžmanu i muzici je radio IDJCouch Darko Dimitrov, dok je tekst pisao Emel zajedno sa Violetom Mihajlovski.

Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV

Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV

Osim teksta, muzike i melodičnog ritma, ono što osvaja publiku defnitivno je i vrlo interesantan spot u kojem je Emel pokazao da pored izuzetnog vokala poseduje i dar za glumu i da je uspeo da emociju iznese na pravi način:

– Prelepa pesma, prelepa boja glasa i emocija. Pesma ima toliko osećanja i ljubavi da je neverovatno. Tvoj vokal , glas i talenat niko ne moze da ima. Inače ne preferiram muške balade/sporije pesme, ali ova je magična. Osećaju se iskrene emocije ne samo kroz spot, već i u tekstu i glasu – samo su neke od pohvala koje je Emel dobio.

Druga numera koja je ušla u trending je "Lomi me" kandidatkinje Natalie Balmix i zauzela je 27. mesto na trendingu, a preslušana je više od 190.000 puta.

NATALIE BALMIX – LOMI ME – https://www.youtube.com/watch?v=AjRdqwLjIi0

Numeru je radila zajedno sa njenim mentorom Darkom Dimitrovim, koji je zaslužan za muziku, tekst, aranžman i miks. 

Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV

Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV

 

Pored odličnih vokalnih sposobnosti, koreografski delovi u spotu su i te kako zahtevni, a vidno je da se Natalie odlično snašla.

Ova učesnica u takmičenju trenutno se nalazi na 5. mestu na IDJ tabeli, a vrlo je moguće da će je ova pesma dovesti i do same pobede u šouu.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz