Pretraži

I DALJE JE VOLI: The Weeknd i ovu pesmu posvetio Seleni?

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/The Weeknd

Abel Tesfaje, poznatiji kao The Weeknd, objavio je pre nekoliko dana spot za pesmu ,,Save Yout Tears", a na društvenim mrežama odmah su se mogli pročitati komentari da je u pitanju još jedna posveta pevačici Seleni Gomez, s kojom je pevač bio u emotivnoj vezi 2017. godine.



Njegovi fanovi su komentarisali kako je manekenka koja se pojavljuje u spotu identična pevačici, a nesumnjivo njen izgled — loknasta kosa inspirisana osamdesetim i statement minđuše — podsećaju na stil Selene Gomez u spotu za pesmu Dance Again.

Takođe, mnogi veruju da se tekst pesme odnosi na njegovu vezu s pevačicom, pre svega stih "Video sam te kako plešeš u punoj sobi", koji je podsetio mnoge na Selenine stihove "Samo ti i ja, samo nas dvoje, čak i u punoj prostoriji" u pesmi Crowded room.
Štaviše, mogu se pročitati komentari da koji sekund posle drugog minuta pesme Vikend šapuće Selenino ime, dok prilazi manekenki koja liči na nju i uzima je za ruku.

Zanimljivo, i sama manekenka Bjanka Rohas, koja se pojavljuje u spotu, na jedan komentar na Instagramu o tome kako je izgledala identično kao pevačica odgovorila je stihom iz jedne pesme Niki Minaž — "Moram da motrim na Selenu", a fanovi veruju da je time potvrdila da je njen izgled inspirisan Vikendovom bivšom devojkom.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz