Pretraži

Hvala ti što me trpiš sve ove godine: MC Stojan objavio fotku sa majkom i uputio joj emotivnu poruku (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/mc_stojan

MC Stojan retko govori o svom privatnom životu, ali ponekad napravi izuzetak pa sa svojim pratiocima na društvenim mrežama podeli poneki privatan detalj.

——————– Sponsored ——————–


Tako je juče rešio da pratiocima pokaže svoju majku i javno joj uputi emotivnu čestitku za rođendan.



– Prvi put slavimo bez tate, ali u mislima je tu sa nama. Mama srećan ti rođendan i hvala što me trpiš sve ove godine. Voli te sin najviše na svetu! – napisao je Stojan uz fotografiju na kojoj pozira sa svojom majkom, a ispred njih je torta sa upaljenim svećicama.


Da podsetimo, Stojketov otac Miroslav Stojković je preminuo 1. januara ove godine nakon duge borbe sa teškom bolešću. Pevač je više puta do sada isticao da mu je porodica najveća podrška i oslonac u životu, te je gubitak oca teško podneo, a tome je prvi put rešio da progovori samo za IDJTV.

– Ono što te ne ubije to te ojača. Izgubio sam oca, bio mi je velika podrška u životu, i meni i majci i sestri i svim ljudima. On je svima pomagao… Nema šta, život mora da ide dalje. Kad se čovek povuče u tugu i setu, naše voljene osobe koje su otišle i gledaju nas odozgo isto budu tužne. Oni bi voleli da mi budemo srećni. Tako nekad kad sam sam sa sobom, imam jednu njegovu sliku i često u mislima pričam s njim. Mislim da je ponosan na mene. Znam da mu je želja bila da se oženim i da imam decu. To naravno ne može na silu, ali i to će se desiti nadam se uskoro. Moraš da budeš borac u životu, nema nazad, samo napred.

Pogledajte celo izdanje emisije IDJHot Special sa MC Stojanom:

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz