Pretraži

HUMANITARNI CILJ: Ekipa Južnog vetra ponovo oduševljava gestom

Showbiz
0
Photo: IMDb

Ekipa ostvarenja "Južni vetar" nastavlja sa humanitarnim akcijama, kako bi se pomoglo malom Oliveru. Naime, sada je na prodaji čuvena Lazareva "lada".

Početna cena je 500 evra, a ko ponudi najviše novca, dobila ovo čuveno vozilo.

  • Jedinstvena prilika da budeš glavna makina u kraju! Licitiraj i osvoji kultnu ladu koju je Bogdan Diklić vozio u "Južnom vetru" – naveli su na oficijalnoj Instagram stranici "Južnog vetra", a zatim pojasnili pravila licitacije.


  • Kako? Čitaj pažljivo – nema ponavljanja! 
  1. U komentarima daj svoju ponudu za auto u kojem je Maraš proveo svoje detinjstvo.

  2. Nakon licitacije, pošalji nam skrinshot svoje ponude u DM (Instagram stranice "Južni vetar") sa brojem telefona (NAPOMENA: lični podaci koristiće se isključivo u svrhe kontaktiranja pobednika i neće biti korišćene ni za kakve druge potrebe. Svi podaci onih koji su licitirali biće izbrisani do nedelje 20.decembra u ponoć)

  3. Licitacija traje do petka, 18.decembra u ponoć!

Ko da više – vozi Ladu najviše! Sav prikupljen novac biće doniran za Oliverov život. Lada je u odličnom stanju, Biković je vozio, registrovana do 02.10.2021.godine Prešla je 16.144km Ko vozi prvi krug?" – naveli su iz ,,Južnog vetra". 

Uplaćen novac, kao što je navedeno, ide u fond akcije "Za Oliverov život", jednogodišnjem Oliveru Palu Gajodiju, koji boluje od neuromišićne bolesti – spinalne mišićne atrofije, tipa 1.

Podsećamo, prva humanitarna akcija odvila pre samo par dana kada je prodata Baćian jakna iz filma za hiljadu evra.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz