Pretraži

HUMANI GEST: Ariana Grande opet pokazala svoju naklonost ka Mančesteru

Showbiz
0
Photo: Instagram/arianagrande

Američka pevačica Ariana Grande (27) poslala je poklone stotinama mladih pacijenata u bolnicama u Mančesteru, tri godine nakon što je na njenom koncertu u tom gradu bačena bomba.Naime, mlada pevačica je pokazala da je i dalje povezana sa Mančesterom, kada je poklonila na stotine vaučera od 100 funti mladima u bolnicama za Božić.

27-godišnja pevačica je uradila ovaj humanitarni potez za pacijente u bolnicama "Manchester Children's Holspital" i "Manchester Royal Infirmary", 3 godine nakon što je na njen koncert bačena bomba koja je usmrtila 22 ljudi.

 Koliko sam razumeo dala je vaučer svakom detetu u bolnici. Išao sam da pokupim ćerku iz bolnice i bila je baš uzbuđena – rekao je Stiv, otac jedne pacijentkinje za strane medije.

– Rekla je "vidi tata dobila sam vaučer od 100 funti od Arijane Grande". Bio je u maloj personalizovanoj kutiji bez ikakve poruke na sebi i bez potpisa od koga je. To je tako divan gest i nema publiciteta oko toga pa znaš da je iskren čin – rekao je Stiv.

– Donelo je mnogo sreće nakon svega što se dogodilo sa pandemijom korona virusa ove godine. Bila je teška godina za moju ćerku u bolnici. Osoblje ovde je divno i jako su vredni – zaključio je otac mlade pacijentkinje.

Podsetimo, otkriveno je da Arijana pati od post traumatskog poremećaja nakon što je bačena bomba na njenom koncertu, a u sećanje na žrtve snimila je pesmu "No Tears Left To Cry".

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz