Pretraži

,,HRABROST JE OBJAVITI ALBUM“: Tanja Savić progovorila o muzičkoj karijeri

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/tanja_savic_fanclub

Tanja Savić ističe da nikad ne prestaje da mašta, kao i da ima jednu veliku neostvarenu želju za koju se nada da će je ispuniti već u 2023. godini.

-Živ sam i mlad čovek pa je normalno da imam i mnogo želja. Mlada sam duhom i mislim da neću nikad ostariti. Negde sam ostala u dvadesetim godinama, tako da je mnoštvo želja, počevši od koncerta u Areni… Samo zdravlje da me posluži, pa biće svega. To je veliki koncert i treba mnogo odricanja. Za početak moram da smanjim nastupe, ali polako…Moram da se spremim i psihički i fizički, da budem u formi. Ja sam perfekcionista i želim da sve to bude kako treba jednog dana – istakla je ona.Dok mašta o koncertu u Areni vredno radi na novim pesmama, ali priznaje da se ne usuđuje da snimi ceo album.

-U ovom trenutku i moru ludila je zaista hrabrost objaviti album. U 2019. sam snimila CD i super je prošao, a sad je sve drugačije. Za samo tri godine sve se promenilo. Sad se više ne zna ko će šta da sluša. Čini mi se da se vraćaju stare pesme, ali i pop muzika i teško je izabrati. Nama pevačima je baš teško da odaberemo šta ćemo pevati i snimati i velika je odgovornost sad objaviti ceo album dodala je Tanja.

Nedavno je publiku obradovala pesmom „Boli li“ koju je posvetila bivšoj ljubavi, a sad je priznala da se dvoumila da li da je snimi.

Zadovoljna sam kako prolazi, pogotovo što se više ne zna ko kakve pesme snima i sve je postalo instant, pa tako i novi singlovi. Ne volim da se hvalim, ali oduvek sam znala da čujem i osetim dobru pesmu, iz tog razloga sam snimila“ Boli li“, ali sam se mnogo dvoumila oko nje. Dopala mi se, želela sam da publici da prezentujem pesmu, ali nisam znala kad. Čuvala sam je od aprila, ali eto tek sad sam je objavila – objasnila je ona.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz