Pretraži

Holivudski glumac uhapšen zbog ubistva! Nakon pritvora zbog krađe, završio iza rešetaka pod ozbiljnom optužbom

Showbiz
0
Credit: © OConnor / AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Akili Mekdauel je uhapšen i optužen za ubistvo 20-godišnjeg mladića.

21-godišnji glumac, najpoznatiji po ulogama u serijama „Billions“ i „David Makes Man,“ priveden je prošle nedelje u vezi sa smrtonosnom pucnjavom, prema saopštenju šerifa okruga Harris, Eda Gonzalesa.

Prema Gonzalesovoj objavi na Facebooku, „zamenici šerifa Kancelarije šerifa okruga Harris reagovali su na incident koji se dogodio na parkingu stambenog kompleksa“ 20. jula.

Kada su stigli na lice mesta, Cezar Peralta je pronađen sa nekoliko prostrelnih rana. Peralta „je proglašen mrtvim na licu mesta.“

U saopštenju je navedeno da su osumnjičeni pobegli sa mesta događaja. Nije jasno kako je Mekdauel povezan sa incidentom ili kakav je njegov odnos sa Peraltom. Mladi glumac trenutno je zatvoren u zatvoru okruga Harris u Hjustonu, Teksas.

Glumac ostaje u zatvoru uz kauciju od 400.000 dolara za navodno ubistvo, prema podacima zatvora. Takođe je optužen za krađu u iznosu preko 100 dolara, ali manje od 750 dolara, što pokazuje evidencija. Njegova kaucija za krađu iznosi 210 dolara.

Optužba za prekršaj je podignuta u julu 2023. kada je Mekdauel navodno ukrao par slušalica, prema evidenciji. Dokumenti kažu da je on „optužen za ubistvo dok je bio na slobodi uz kauciju zbog krađe.“

Credit: HCSO/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Dok će se pojaviti na sudu zbog optužbi za krađu kasnije ove nedelje, saslušanje na sudu zbog optužbi za ubistvo će biti tek u oktobru.

Predstavnici Mekdauela nisu odmah odgovorili na zahtev za komentar. Međutim, njegov menadžer, Džonel Vit, nazvao je ubistvo „nesrećnom situacijom“ u izjavi za Law & Crime.

„Molim se za Akilija i one koje je ova tragedija pogodila,“ rekao je Vit.

Mekdauel je postao poznat sa 15 godina nakon što je dobio glavnu ulogu u seriji „David Makes Man,“ priči o odrastanju koja se fokusira na 14-godišnjeg dečaka koji „živi u projektnom naselju ali pohađa školu za akademski nadarene mlade.“

Nakon premijere serije na OWN-u, McDowell je rekao za Vulture da se „poistovećuje“ sa svojim likom nakon odrastanja u kući sa jednim roditeljem.

„Zato mi je bilo važno da dobijem ovu audiciju jer, iskreno, sa Davidom koji je odrastao sa samohranom majkom i osećao se kao da mora da bude muškarac u kući u tako ranom uzrastu i donosi sve te odrasle odluke i slične stvari, i ja sam se tako osećao u svom životu,“ rekao je.

„On samo želi da bude tu za svoju mamu,“ nastavio je. „Ona ne mora da brine o Davidu. To je ono što on želi. David će obaviti svoj posao; David će završiti stvari. I ja sam se tako osećao u svom životu.“

Nakon uspeha u seriji, Akili je dobio uloge u serijama „Billions“ i „I Am Athlete.“ Najnovije je glumio u „The Waterboyz,“ kriminalističkoj drami sa La La Entonijem i Kuavom.

Navodno je počeo snimanje filma o odrastanju, „Stay With Me,“ samo nedelju dana pre hapšenja.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz