Pretraži

HARI STAJLS NOVIM IZGLEDOM OČARAO OBOŽAVATELJKE: Miljenik devojaka se odlučio za veliku promenu! (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Harry Styles

Poznati pevač i jedan od muškaraca za kojim žene lude, Hari Stajls  sve je šokirao kada se je odlučio da ošiša svoje prepoznatljive uvojke.

Nedavno je osvanula slika koja je šokirala sve, a na njoj se vidi poznati pevač Hari Stajls koji je odlučio da se „reši“ svojih uvojaka.

Hari se pre tri dana pojavio na koncertu kultnog benda „U2“ u Las Vegasu sa devojkom, glumicom Tejlor Rasel, a dobitnik Gremija ovom prilikom prvi put je otkrio da se ošišao skroz na kratko i svima pokazao svoj novi izgled.

Međutim, ova promena izazvala je oprečne komentare njegovih fanova – dok su neki podržali pevača i tvrdili da izgleda muževnije, neki su ostali da oplakuju njegove lokne i tvrde da je lepši bio sa dugom kosom.

Ovaj par se savršeno zabavio na koncertu, a čim su ga videli u novom izdanju fanovi su počeli da komentarišu:

„Jako volim Harija Stajlsa i braniću sve što uradi, ali ova frizura ne spada u to, žao mi je“, „Kako da zovemo Harija Stajlsa bez frizure“, „Da li je Hari Stajls u krizi srednjih godina?“ – bili su neki od komentara.

Hari Stajls
Foto: TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Podsetimo se, pevač je pre sedam godina takođe šokirao svje fanove sličnim postupkom, ali tada je povod bio nešto drugačiji.

Pevač se  tada ošišao kako bi svoju kosu poklonio instituciji Little Princess koja pravi perike za decu obolelu od raka. Bez obzira na plemenitu namenu ošišane kose, Harijev dobrotvorni čin popratio je hešteg #RIPHarrysHair na društvenim mrežama, a sada se postavlja pitanje da li će ovaj hešteg ponovo postati aktivan?!

 

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz