Pretraži

Spojilo ih zajedničko poreklo, a sada obeležavaju važan dan: Popularna manekenka na poseban način čestitala rođendan svom 16 godina mlađem suprugu

Showbiz
0

Manekenka i bivša voditeljka emisije „Project Runway“, Hajdi Klum posebnim snimkom je čestitala rođendan svom 16 godina mlađem suprugu sa kojim je već 6 godina u ljubavi.

Popularna manekenka i bivša voditeljka emisije „Project Runway“, Hajdi Klum od 2018. godine izlazi sa bivšom evropskom zvezdom Tomom Kaulicom. Njihova veza započela je nekoliko godina nakon što je završen njen razvod od pevača Sila, sa kojim ima četvoro dece.

Ljubav između manekenke i muzičara je brzo planula, te oni nisu dugo čekali, već su odlučili da izgovore sudbonosno „da“ 2019. godine.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

„Sada sam mnogo srećnija osoba“, rekla je Klum za PEOPLE u januaru 2020.

„Po prvi put imam partnera sa kojim mogu da razgovaram o svemu. Nekoga ko deli obaveze koje svi imamo u životu. Ranije sam sve radila sama. Po prvi put imam priliku da iskusim kako je to zapravo imati partnera.“

Od kada su rekli „da,“ Kaulic je postao ravnopravni i nezamenljivi deo porodice i smatra sebe „dodatnim tatom“ manekenkinoj deci.

Njih dvoje su već godinama velika podrška jedno drugom, a juče je manekenka povodom proslave rođendana svog 16 godina mlađeg supruga napravila veliku proslavu.

Ona mu je takođe putem društvenih mreža čestitala rođendan. Ona je objavila snimak njih dvoje, a na snimku se pronašao i brat blizanac njenog supruga, Bil, pa je ovo bila „dupla čestitka“.

„Ljubav mog života. 35 rođendan. Srećan rođendan“, napisala je ona u opisu videa.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Podsetimo se, Hajdi je više puta u medijima pričala o njihovoj ljubavi, a jednom prilikom je otkrila da joj je izabranik za rođendan poklonio deo Berlinskog zida, a ona je istakla kako je njihovo zajedničko poreklo jedan od razloga zašto je njihova veza uspela.

„Moj muž je zapravo rođen u Istočnom Berlinu, i ja sam tamo bila mnogo puta. Očigledno, volim Nemačku. Tamo sam rođena, iako sam ovde duže nego što sam bila u Nemačkoj. Tako da mi je dao to za rođendan“, objasnila je Klum.

„Morao je da dođe iz Nemačke, a zatim sa kranom u našu baštu.“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz