Pretraži

GRUPA TWINS SE VRATILA NA SCENU: Snimili su novi hit, a ove njihove slike iz mladosti dosad sigurno niste videli (FOTO)

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Grupa Twins je bila u jeku popularnosti krajem devedesetih i početkom dvehiljaditih godina kada su izbacili veliki hit "Plavi slon". Grupu čine brat i sestra Neša i Manuela, a još su poznati po hitovima "Trideset dana robije", "Noć u Beogradu" i "Palim se na suze".

——————– Sponsored ——————–


Prvi album "Da li to vidi Bog" Twins su izdali 1995. godine, dve godine nakon osnivanje ove grupe. Prekretnica u njihovoj karijeri bio je album "Palim se na suze" iz1997. godine kada je cela bivša Jugoslavija saznala je za njih. 



Bravi bum su napravili krajem 1998. godine kada je izašao album "Twinsology", na kome se nalazila pesmas "Plavi slon" – ostalo je istorija.

Neša i Manuela su tokom karijere dosta menjali svoj stil, a evo kako su izgledali pre "Plavog slona".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mali nostalgicni podsjetnik 😘😎🎼🎸

A post shared by Grupa Twins (@grupa_twins_official) on Mar 17, 2019 at 5:36am PDT


Nakon uspešne karijere na prostorima bivše Jugoslavije Twins su rešili da se povuku i posvete privatnom životu. Međutim, Neša i Manuela su rešili da se vrate na muzičku scenu i objave novi album, čime su oduševili mnogobrojne fanove.

Nakon pesme "Hej mala ludice" grupa Twins za vas sprema još mnoga iznenađenja, a pesmu i spot možete da pogledate na IDJVideos.TV Jutjub kanalu.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz