Pretraži

,,GOVORILA MI JE DA NAĐEMO PSIHIJATRA DA MI POMOGNE“: Sha se prisetio žene i njenih reči

Showbiz
0
Photo: Promo

Nenad Aleksić Sha od semptembra meseca boravi u rijaliti programu, a od nedavno su počele i spekulacije da gaji emocije prema jednoj učesnici, u pitanju je Tara Simov, iako oni to nigde javno nisu potvrdili.On je u rijalitiju sa svojim cimerkama  razgovarao o problemima koje su ga zadesili, te se u jednom trenutku setio supruge Ivane Aleksić i rečima koje mu je ona govorila.

– Ivana mi je milion puta govorila da nađemo nekog profi psihijatra da mi pomogne, dugo, dugo mi govori, ja kao šta, da budem ludak, a ovde posle jednog razgovora sa psihijatrom, skapirao da je to ono što je meni potrebno, da ja mogu da pričam sve o svom životu – rekao je Sha.

Podsetimo, Ša je nedavno izjavio da Tara Simov veoma utiče na njegovo raspoloženje i nervne ispade. 

– Šta treba da radim? Da pustim sve ljude u kuac? Molio sam te da se smiriš, da se urazumiš, ali ti opet i opet!  Tara jebe mi majku u pi*ku! Meni nije ništa ljudi! Ubija me, uništava mi mozak, nije normalna! Svi vide! – vikao je on.

Inače, reperova supruga Ivana nedavno je skinula njihovu vereničku burmu, ali i promenila prezime na Instagramu, međutim nigde se nije oglasila kada je njihov odnos u pitanju.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz