Pretraži

GORI YOUTUBE: Tri spota takmičara u IDJShow-u su u trendingu!

Showbiz
0
Photo: IDJTV

U pitanju su spotovi kandidata Stefana Maljkovića, grupe "4YU" i Mahrine, koji su za kratko vrmee uspeli da sakupe stotine hiljada pregleda.



Tako, boj bend "4YU" predstavili su juče svoju prvu zajedničku pesmu "Budalo mala", koja se u ovom trenutku nalazi na 28. mestu na trendingu, a broji više od 140.000 pregleda.

4YU – "Budalo mala" – https://www.youtube.com/watch?v=w5xCDXOA4vk

Numera je, kao što smo ranije pisali, nastala tokom njihovog učešća u IDJShow-u i na njoj je radio mentor grupe Darko Dimitrov, dok je jednim delom u pisanju teksta učestvovao i član sastava David Ardžik. 

Pored uspešnog plasmana na trendingu, momci su svojim glasom i šarmom pronašli put i do publike, što dokazuje i činjenica da se nalaze na šestom mestu na IDJ tabeli i da postaju ozbiljna konkurencija svim učesnicima.

Naredna numera koja se definitivno izdvojila je "Emocije" koju izvodi kandidat Stefan Maljković Shy. Pesma je za 23 sata od objavljuvanja na Jutjubu zauzela 29. mesto na trendingu, a preslušana je 120.000 puta. 

Stefan Shy – "Emocije" – https://www.youtube.com/watch?v=5tnUXUa7iwg

Njegov prvenac je i te kako ostao zapažen od strane publike, jer je Maljković ovu baladu odlično izneo i još jednom pokazao njegovu saosećajnu i romantičnu stranu.

Na ovoj numeri je radio njegov IDJCouch Relja Popović, kao i Đorđe Đorđević, Ivan Obradović i ostatak Reljinog tima.

Stefan se trenutno nalazi na drugom mestu na IDJ tabeli, a kako će se stvari odvijati do kraja takmičenja, ostaje da pratimo.

Nakon dva momka, jedna devojka, prema mišljenju publike, takođe ima hit, a reč je o takmičarki Marini Cvetković Mahrini, koja je u saradnji sa mentorkom Teodorom Džehverović uradila pesmu "Šta, šta, šta".

Mahrina – "Šta šta šta" – https://www.youtube.com/watch?v=DyJsseTtQy8

Kako je Mahrina publici poznata od ranije i ima duet sa pevačicom Anom Kokić "Lololo", mnoge su se iznenadili kad su je čuli u nešto drugačijem žanru, a da je definitivno uradila pravu stvar dokazuje i to što je ona u ovom trenutku na 19. mestu na Jutjub trendingu.

Takođe, numera je preslušana više od 160.000 puta, te smo sigurni da je Mahrina svojim glasom, ali i zanosnim izgledom osvojila srca publike.

Cvetkovićeva se u prethodnoj epizodi takmičenja, kada su objavljeni glasovi publike, sa petog mesta popela na treće, a mnogi joj predviđaju i pobedu u trci talenata.

Da li će joj to ova pesma i omogućiti, ostaje nam da vidimo.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz