Pretraži

GODINU DANA OD MAC CEREMONIJE: Evo šta se promenilo u životima naših zvezda od tada

Showbiz
0
Screenshot: IDJTV

Par o kojem su tada svi u medijima pričali su svakako Voyage i Breskvica. Malo pre nego što je došlo Mac veče, mladi izvođač je upao u konflikt sa najpopularnijim jutjuberom Balkana, Baka Prasetom. Popularan jutjuber je snimio distrack na Voyage-a, zbog izjave da "jutjuberi nisu dorasli pravim pevačima", a najveća ironija večeri, kako su to nazvali svi prisutni tada ali i kolege sa scene, je što je pomenuti par je poneo titulu "Jutjub zvezde". Iako su tada transparentno uživali u svojoj ljubavi, ove godine je situacija drastično promenjena. Mladi par se razišao, a njihovi fanovi su neutešni, te se na društvenim mrežama može naći mnoštvo grupa u kojima apeluju da se par pomiri. 

Luna  Đogani je takođe bila pod budnim okom javnosti. U tom trenutku se nije znalo da li je u emotivnoj vezi sa Markom Miljkovićem, a za naše kamere je tada rekla da je "srećna i slobodna". Međutim, ubrzo nakon toga obelodanila je da je obnovila romansu sa partnerom. Posle toga su zajedno prošli kroz još jednu sezonu rijaliti programa, a nedavno su se verili i čekaju svoju prvu naslednicu Miu. 

Gasttoz, o kojem se tada najviše pričalo o njemu zbog batina koje je dobio u noćnom izlasku, kao i zbog ostalih skandala koje je pravio, je napravio veliku promenu u svom životu. Nakon što je ponovo ušao u velelepnu vilu u Zemunu  i obnovio učešće u rijalitiju, takođe je obnovio i romansu sa nekadašnjom devojkom Naidom. Ubrzo nakon što su uplovili u emotivnu vezu, Nenad ju je verio, te se sada spremaju da započnu novu etapu u svom zajedničkom, bračnom životu. 

Novosadska barbika Nataša Bekvalac apsolutno je plenila na dodeli nagrada. Ona je u tom periodu spremala svoj prvi koncert u istoj Areni i imala je zavidnu energiju. Kako je prvi koncert bio pravi spektakl za njenu publiku, koji će pamtiti godinama, Bekvalčeva se odvažila, te je nedavno saopštila da će uskoro, kada se stabilizuje cela situacija sa korona virusom, otpočeti turneju u Americi, ali i da će u skorijoj budućnosti svojoj publici pokloniti još jedan album, na kom će se naći numera koju publika priželjkuje četiri godine unazad, a u pitanju je numera ,,Oštećena", koja je i pevačicina autobiografska pesma. 

Kako je sve to tada izgledalo možete pogledati u nastavku. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz