Pretraži

GODINAMA SU JE MALTRETIRALI: Cardi B progovorila o estetskim zahvatima koje je odradila na sebi

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Entertainment Tonight

Reperka je ispričala da je morala ići "pod nož" zbog toga što su je godinama maltretirali zbog njenog fizičkog izgleda.



Zlostavljali su je jer nije imala obline dok je odrastala, zbog čega se osećala ružnom i nerazvijenom, a čim je postala slavna i čim je veća suma legla na njen račuun, ona se odlučila na potez koji joj je promenio život, pa je uložila u svoje telo i popravila one delove kojima nije bila zadovoljna. 

– Bila sam vrlo mršava dok sam bila mlađa, a u Bronksu je sve oko toga da ti je uzak struk, a velika guza. Momci su mi govorili da imam ravnu guzu, da je nemam uopšte i zbog toga sam se osećala loše i bila sam sebi ružna – objasnila je ona.

Kad je imala 18, Kardi je postala plesačica i imala je dovoljno novca da poveća sebi grudi, pa je bilo kakva nesigurnost oko poprsja nestala.

– Kad sam napunila 20, radila sam u striptiz klubu, a tamo si morao imati veliku guzu. Onda sam oko toga bila nesigurna. To me vratilo nazad u srednju školu, pa sam napravila guzu i bila sam puna samopouzdanja zbog toga – priča pevačica. Sada je zadovoljna svojim izgledom, ali i dalje bude perioda kada je nesigurna u sebe.

– Stidljiva sam i mislim da to nikad neće proći – zaključila je ona. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz