Pretraži

Godinama su bili u vezi, a onda je iznenada NESTAO: Pevačica progovorila o bivšem dečku, pa otkrila detalj koji je šokirao sve

Showbiz
0
Foto: Xavier Collin/Image Press Agency / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Poznata pevačica Bili Ajliš nedavno je gostujući u jednom podkastu pričala o svom ljubavnom životu, pa je tom prilikom otkrila kako je njen partner sa kojim se godinama zabavljala iznenada nestao i nikada joj se više nije javio.

Sigurno je da se Bili ne može osporiti talenat, međutim to nije jednina stvar kojom je pevačica privukla milionsku publiku.

Od kada se pojavila ona fascinira svojim izborima, izgledom, ponašanjem. Ukratko ona po svemu što radi odudara od uobičajenog. Od nje nikada ne možemo očekivati dosadne komentare.

Pre određenog vremena ona je šokirala sve izjavom koju je dala za magazin „Variety“, kada je progovorila je o seksualnom opredeljenju, otkrivši da je podjednako privlače i muškarci i žene, ali da je ujedno zastrašena njihovim prisustvom.

Imam duboke veze sa ženama u svom životu, kao i prijateljima i porodicom. Fizički me privlače, ali sam takođe tako zaplašena njima i njihovom lepotom i njihovim prisustvom“,  izjavila je ona tom prilikom, pa dodala:

„Nikada se nisam osećala kao žena, da budem iskrena prema sebi. Nikada se nisam osećala poželjnom. Moram da ubedim sebe da sam kao – lepa devojka. Ja se identifikujem kao ‘ona’ i slične stvari, ali se nikada nisam osećala kao devojka.“

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish)

Sada je mlada pevačica ponovo progovorila o svom ljubavnom životu, pa novom izjavom iznenadila svoje fanove.

Naime, ona je za „BBC-jev“ podkast otkrila da je bila u centru onoga što Amerikanci nazivaju – “ghosting”. Naime, reč je o situaciji kada prijatelj/partner nestane kao duh. Bili ste jako bliski sa nekim, niste se razdvajali, provodili ste lepo vreme zajedno, a onda ta osoba iznenada nestane i kao da nikada nije ni postojala, u prevodu, postane „duh“.

U slučaju Ajliš, krajem prošle godine tako je nestao njen momak, što je pevačicu ostavilo u potpunom šoku.

“Bukvalno neverovatno. Do danas mi on nikada više nije poslao poruku. Bila sam, kao, u fazonu – jesi li umro”, ispričala je Bili.

Kako je navela mlada zvezda, ona se godinama zabavljala sa pomenutim momkom, međutim nije želela da otkrije o kome je reč, samo je kratko prokomentarisala:

“Nisam znala da ljudi to i dalje rade”, dodala je Bili.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz