Pretraži

Glumica se našla na meti oštrih kritika zbog svog izgleda, a sada se oglasila i otkrila bolnu istinu: „Pokušavam da preživim nepodnošljive gubitke“

Showbiz
0
Foto: Erik Pendzich / Alamy / Alamy / Profimedia

Pedesetogodišnja glumica Kejt Bekinsejl našla se na meti brojnih kritika nakon novih fotografija koje su se pojavile u javnosti.

Glumica Kejt Bekinsejl oduvek je važila za jednu od najlepših glumica Holivuda, a ulogama u brojnim holivudskim ostvarenjima prikupila je armiju fanova širom sveta.

Ipak, glumica se sada našla na meti oštrih kritika nakon što su u javnost isplivale fotografije na kojima pokazuje svoj nešto drugačiji izgled od onog na koji smo navikli.

Naime, zabrinuti fanovi ne prestaju da komentarišu da glumica sada izgleda „premršavo“, a Bekinsejl je na komentare o svom izgledu brzo odgovorila.

Foto: Ron Adar / Alamy / Alamy / Profimedia

„Negovala sam svog očuha do njegove smrti početkom ove godine. I mojoj mami se svašta događa… Navikavam se na to da su mi dva oca umrla – jedan kad sam imala pet godina, drugi u januaru ove godine“, napisala je Kejt.

Naime, njen biološki otac umro je od srčanog udara dok je ona bila dete, a očuha je izgubila u januaru nakon kraće bolesti.

Zatim je otkrila i zbog čega je nedavno bila hospitalizovana.

„Takođe prošle godine izgubila sam mačku, svoju srodnu dušu s kojom sam bila skoro 19 godina. Provela sam šest nedelja u bolnici zbog obilnog povraćanja krvi, a to je uzrokovano stresom koji je stvorio rupu između mog jednjaka i želuca“, nastavila je glumica te objasnila da je zbog toga izgubila nekoliko kilograma.

„To je doprinelo određenom gubitku težine. Nije važno šta mislite o mom izgledu i kako bi trebalo da izgledam, nezavisno od okolnosti u mom životu i životu moje porodice. Pokušavam da preživim nešto što se čine kao nepodnošljivi gubici i reaktivirani PTSP, a radim i izdržavanju porodice“, rekla je.

Savetovala je kritičarima da „budu bolji“ nakon što su osetili potrebu da komentarišu nečiji izgled.

„Činjenica da volite žene koje su punije od mene su stvari koje meni nisu važne ili relevantne. Nije me briga kakav vam je ukus“, dodala je. Naposletku, obrisala je te fotografije.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz