Pretraži

Glasajte za najboljeg ženskog izvođača u 2021. godini!

Showbiz
0
Photo: Screenshot

Iza naših ženskih izvođača je veoma uspešna 2021. godina, u kojoj su pevačice ređale hitove. Kako je godina pri kraju, došlo je vreme da napravimo restrospektivu, sumiramo odlazeću godinu i glasamo za najboljeg.

Teodora Džehverović

Photo: Promo

Photo: Promo

je prva nominovana u kategoriji najbolji ženski izvođač u 2021. Tokom ove godine Džehverovićeva je za svoju publiku snimila nekoliko hitova među kojima su "Gasolina", "Kučka" i "Vu", kao i duete "Candy" u kom je gostovala MC Stojanu, "Malena" sa Eminom Jahović, "Voli me, voli me" sa Stojanom.

Edita Aradinović

Screenshot: YouTube/Edita

Screenshot: YouTube/Edita

je druga nominovana za najboljeg ženskog izvođača. Pevačica je ove godine predstavila publici pesmu "Melek", a gostovala je u pesmi "Dobro sam" Emine Jahović, kao i u numeri "Film o nama" Stefana Cvijovića Cvije.

Nikolija Jovanović

Screenshot: Youtube/MADE IN BLKN

Screenshot: Youtube/MADE IN BLKN

je treći ženski izvođač kojeg smo nominovali u pomenutoj kategoriji. Nikolija je izbacila ove godine numere "Divlja orhideja" i "Sve bih". Takođe, imala je kolaboraciju sa Teya Dorom sa kojom je snimila pesmu "Ulice".

Aleksandra Mladenović

Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV

Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV

je četvrta nominovana u kategoriji za najboljeg ženskog izvođača u 2021. Mladenovićeva je ove godine objavila duetsku numeru sa Nenadom Manojlovićem pod nazivom "Ti meni, ja tebi".

Tanja Savić

Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV

Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV

je naš peti nominovani ženski izvođač. Savićeva je u 2021. obradovala publiku emotivnom baladom "U mraku", kojom je prema mišljenju nekih fanova opsiala svoje emocije i situaciju u kojoj je bila.

Glasanje za najboljeg ženskog izvođača traje do 31. decembra u ponoć.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz