Pretraži

„GLAS DA SE NAJEŽIŠ“: Amna predstavila publici pravi letnji hit (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV

Talentovana pevačica je trenutno prva na listi kada se saberu glasovi publike i žirija, a ona je nesumnjivo zaslužila da bude među najboljima u takmičenju, jer je kako kaže dala sve od sebe da se prikaže u dobrom svetlu.



Amna se tokom show-a prikazala u raznovrsnim žanrovima, međutim najbolje se pronalazi u laganoj džez muzici, odnosno Afro-Američkom žanru muzike.

Njena najnovija numera "Lagana" upravo to i prikazuje, a sudeći po spotu vidimo da se pevačica odlično snašla u tome.

Iako je Alajbegovićeva prepoznatljiva po izvanrednom glasu, ona je i te kako kreativna po pitanju tekstova pesama, frizuri, kao i načinu odevanja, pa je publika prepoznala njenu kreativnost kroz celu numeru.

Ona je na glavi imala interesantnu frizuru, odnosno dugačke kikice u prirodnoj boji njene kose, a šminka je bila vrlo svedena i nimalo napadna.

Pesma odiše letnjem vajbu, moru, dobrom i pozitivnom energijom, kao i opuštajućom muzikom, što se pevačicinim fanovima veoma dopalo.

 – " Bice ovo pravi letnji hit! Bravo Amna!", "Ovo je za pohvalu glas da se naježiš, pesma koja će sigurno trajati", "Sviđa mi se to što je pratila svoja osećanja i izbacila ovu vrstu pjesme" – pisali su korisnici društvenih mreža ispod nove numere.

Ukoliko niste poslušali pesmu, imate priliku da odslušate, ali i pogledate spot na Jutjub kanalu IDJVideos ili na linku ispod:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz