Pretraži

GAZILA POKLONE BIVŠEG: Ana Nikolić priznala zašto je napravila haos na Voždovcu

Showbiz
0
Photo: Instagram/ananikolicofficial

Pevačica je pobacala i slomila poklone u vrednosti od oko 1.500 evra, koje je dobila od, navodno bivšeg dečka Boška Bukvića. U pitanju su dva para naočara od po 500 i 700 evra, ali i jedan parfem od 1.000 evra.

Razlog Anine reakcije je taj što je bivši partner proganja već dva meseca zbog čega je morala da preduzme stvar u svoje ruke, a nakon toga je i objasnila na svom Instagramu zbog čega se odlučila na ovaj poduhvat.   • Istina je, gazila sam poklone od bivšeg. Lažne poklone! Ja imam problem sa lažnim ljudima, lažnim pričama, lažnim poklonima. Ja imam svega i više nego dovoljno, ali to što meni treba nije na prodaju, nema cenu. Iskrena emocija, da me neko bar na tren, voli zbog mene – napisala je Nikolićeva na svom nalogu na ovoj društvenoj mreži. 

O ovome se za medije oglasio i izvor blizak pevači, pa otkrio pozadinu svega: 

  • Crnogorac je pre godinu dana bio zainteresovan za Anu, da bi ubrzo, preko zajedničkih prijatelja ostvario kontakt s njom. Više puta su viđeni zajedno na javnim mestima i tada su krenule spekulacije da su u vezi, što Nikolićeva nikada javno nije potvrdila. On je u tom periodu na sve načine pokušavao da Anu obasipa pažnjom i poklonima koji prijaju svakoj ženi. Sve je bilo lepo i slatko, a onda su, iz nama nepoznatih razloga, prekinuli kontakt. Pričalo se u našem društvu da je Anu proganjao, što radi i dan danas, pa je ona čak promenila i broj telefona, koji je on opet saznao, pa počeo da je zove i šalje poruke, ali i poklone na kućnu adresu. Nikolićeva više ne može da podnese tu agoniju pa je reagovala baš onako kako samo ona ume – otkrio je on za Nova.rs i dodao: 

– Sada je, izgleda, kap prelila čašu. Uzela je nekoliko poklona i pobacala na pod, a potom ‘izgazila’ iz sve snage. Uprkos tome što Ana ceni svaku sitnicu, pogotovo kada joj je nešto od srca poklonjeno, ovo je prvi put da tako reaguje. Lažni pokloni je ne zanimaju, a to što njoj treba nije na prodaju i nema cenu. Što se emotivnog života tiče, Nikolićeva je poslednjih godina ‘ladovina’. Osim deteta, niko je više ne zanima, a to, nažalost, mnogi ne mogu da shvate. 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz