Pretraži

GASTTOZZ, GRUPA ĐOGANI, SEKA ALEKSIĆ: Evo kako poznati obeležavaju Dan zaljubljenih

Showbiz
0
Photo: Instagram/gasttozz.official
  • Dan ćemo provesti prelepo, planiramo useljenje u naš stan jedne male duše od dva meseca, dlakave i preslatke. Ovaj 14. februar ćemo započeti tako što ćemo dobiti novog člana porodice. Kupili smo psa pomeranca. Nemamo baš osećaj za dane kada su pokloni u pitanju, ali uvek volimo da obeležimo ako smo u tom momentu zajedno. Generalno sam ja lik koji se uvek izvuče tog 14. februara. Dok nisam bio u ozbiljnoj vezi, kao što sam sad, ja se posvađam sa svojim drugaricama i onda se pomirimo 17. da bih izbegao poklon. Poenta priče je da nam svaki dan bude Dan zaljubljenih, Nova godina i rođendan i da smo srećni što smo živi i treba da slavimo svaki dan – ekskluzivno je za IDJTV portal rekao Gasttozz.

Uu novom izdanju IDJHOT emisije, Đoole i Vesna Đogani su nam otkrili i kako oni praznuju ovaj dan.

  • Uglavnom budu neki lepi nastupi. Neke lepe atmosfere se naprave za taj datum. Diskoteke naprave neko dobro tematsko veče, a Đole me obraduje tako što ja njemu unapred kažem šta mi se sviđa i on to meni kupi – rekla je Vesna, pa se Đole nadovezao.

  • Ja se baš obradujem. Ona kaže pre toga šta joj fali i koje stvari voli, ali i u nekoj priči između, ja znam šta ona voli tako da nije meni nije problem kada su pokloni u pitanju.

Takođe, jedan od najskladnijih parova su i Seka Aleksić i njen muž Veljko. Veljko je Seki, koja je ležela u krevetu i bila okrenuta na drugu stranu, poklonio tortu, kao i buket cveća. Pevačica se obradovala, a sve ovo nazdravili su čašom vina.

U susret Svetom Trifunu i Svetom Valentinu – napisala je Seka Aleksić na svom Instagram nalogu. 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz