Pretraži

SKUPOCENI GARDEROBER OD KOG ZASTAJE DAH: Sofija Vergara pokazala unutrašnjost svoje raskošne vile, a jedan detalj svi su primetili (FOTO)

Showbiz
0
sofija vergara
Foto: Instagram printscreen/sofiavergara

Sofija Vergara obradovala je svoje pratioce na Instagramu novim objavama koje fanovi ne prestaju da komentarišu!

Kolumbijska lepotica ugostila je u svom luksuznom domu bivše kolege iz serije „Moderna porodica“ koja ju je proslavila, a tom prilikom nastale su urnebesne fotografije kojima je Sofija nasmejala svoje mnogobrojne pratioce.

Na fotografijama glumica pozira sa kolegama Džuli Bouven, Džesi Tajler Ferguson i njegov suprug Džastin Mikita, koji su se divili njenom skupocenom ormaru koji čini jedna cela prostorija.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara)

Džesi i Džuli gledali su šta se sve nalazi na policama i na velikom ostrvu u sredini sobe, a Džesijev suprug se za to vreme fotografisao sa Sofijinim brojnim cipelama.

‘Popodne s mojim najdražim ljudima na svetu, vratite se brzo, nedostajali ste mi“, napisala je Vergara uz fotografije na kojima se grle.

A dok su se oni divili svemu u ormaru, pratioci su primetili nešto drugo.

Naime, Sofija na ostrvu ima svoju uramljenu fotografiju u toplesu crno-bele boje, a pored nje se nalaze i fotografije iz detinjstva.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara)

Inače, “Moderna porodica“ je sitkom koji je osvojio gledaoce širom sveta, a ova glumačka ekipa uz dobro poznate druge kolege seriju je snimala od 2009. do 2020. godine.

Podsetimo, Vergara se nedavno razvela od dugogodišnjeg supruga Džoa Manganijela, a nakon što su vesti o krahu njihovog braka obišle svet, par se oglasio i potvrdio navode.

„Doneli smo tešku odluku o razvodu. Kao dvoje ljudi koji se jako vole i brinu jedno za drugo, ljubazno molimo za poštovanje naše privatnosti u ovom trenutku dok prolazimo kroz ovu novu fazu naših života„, poručili su u zajedničkoj izjavi.

Bivši supružnici nemaju decu, a Sofija iz prethodnog braka sa Džoom Gonzalezom ima 32-godišnjeg sina Manola.

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz