Pretraži

GALA SLAVLJE: Najmlađi sin Lepe Brene staje na ludi kamen (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/sandramiljakovicc

Najmlađi sin Lepe Brene, Viktor Živojinović odlučio je da stane na ludi kamen sa devojkom Sandrom Miljaković, ali i otkrio da ni on ni njegova buduća supruga ne žele skromno venčanje.Viktor i Sandra žele gala svadbu, sa 500 zvanica, zbog čega će venčanje, zbog trenutne epidemiološke situacije, biti organizovano sledeće godine.

– Planiramo veliko slavlje sa 500 gostiju, nas Živojinovića ima dosta, tako da moramo da nađemo neki veliki prostor na otvorenom. Nećemo praviti svadbu sve dok se ne smiri situacija sa koronavirusom, ali Sandri i meni ne smeta da čekamo, mi se ponašamo kao da smo već u braku – rekao je Viktor Živojinović za medije.

S obzirom na to da često na njihovim Instagram profilima možemo primetiti zajedničke fotografije kao i to da uživaju u svojoj ljubavi, on je istao da je porodica snajku prihvatila bez ikakvog problema.

– Sandra mi je velika podrška u svemu. Porodica je oduševljena mojim izborom i za nju imaju samo reči hvale. Lepo je kada pronađeš osobu koja ti u svemu odgovara ― istakao je on.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz