Pretraži

„FREEVVS“: Coroni Youtube uklonio spot sa trendinga (FOTO)

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Reper Corona je nedavno obrisao sve fotografije sa svog Instagram profila i najavio novi album pod nazivom "23", koji je i ujedno njegov najveći projekat u životu.

On je prvu numeru ,,VVS" simbolično objavio 23. februara u 23:23h, a za samo nekoliko sati sati pesma se našla u trendingu.



 Takođe, "VVS" trenutno broji blizu milion pregleda i do juče se nalazila na drugom mestu na trendingu, međutim kako je Corona obavestio svoje pratioce na Instagram profilu pesma je iz nepoznatih razloga skinuta sa trending liste.

– Ljudi imamo problem! Sa youtuba su nekako uklonili spot sa trendinga i ne može se naći kad na searchu kucate Corona – VVS. Spot je online ali samo kada uđate na kanal – napisao je on na svom Instagram storiju.

On je istakao da KDM ekipa radi na tome da reši problem, a do tada se obratio svojim pratiocima da ostavljaju komentare "FREEVVS" ispod spota. Ubrzo su ga podržale sve kolege na čelu sa Devitom.

– Spot je online ali morate ući na kanal! Svi u komentaru na Youtube-u napišite "FREEVVS" ako ste uz brata! Ništa neće moći da zaustavi ovo što radimo! Volim vas! KDM zauvek – napisao je Corona.  

Šta je u pitanju i da li će se spot vratiti u trending koji zaslužuje ostaje da vidimo. 

 

Photo: Instagram/corona_gethoven

Photo: Instagram/corona_gethoven

 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz