Pretraži

Fox nastupa u Beogradu, evo kada i gde

Showbiz
0
Screenshot: IDJTV

Poznati srpski reper FOX nastupiće sa gostima u petak, 29. novembra u klubu Garaža u Beogradu. Karte za nastup će se prodavati na ulazu u klub po ceni od 500 RSD.

——————– Sponsored ——————–

Nastup počinje u 21 h, a Foxovi gosti biće Tiću Gang, MCN, Vuku, Kanbolex, Katakombe i Marera.  

Branko Kljaić poznatiji kao Fox repom je počeo da se bavi 2004. godine. Godinu dana kasnije snimio je prvu pesmu sa Sheom, koja nosi naziv „Urbana sila“. Od 2005. do 2008. učestvuje u grupi „Okrug“ a 2008. se udružuje sa reperom Raćimom. Snimili su mnogo pesama, a najviše su se izdvojile: „Digitalni skank“, „Tako je“, „Ulica ti da, ulica ti uzme“.

  1. godine pravi grupu „Nekrštena Trojka“ sa Đaretom i Sheom. 2012. ima uspešnu saradnju sa Đaretom. Najpoznatije pesme iz tog perioda su: „Rokada“, „Paradiso“ i „Need for speed Novi Sad“. Tih godina se konačno proslavlja i donosi prvu srpsku trap classic pesmu „Ceo Dan“.
Photo: Promo

Photo: Promo

2013. godine ulazi u grupu Novosadska Setka. Krajem 2013. godine izbacuje prvu pesmu s albuma Trap Guru Trap Boss, za koju je urađen i spot, koja nosi naziv „Sujetu Zaboravi“. Pesma je za kratko vreme prikupila dosta pregleda i značajno je pomogla da se još više razvije u to vreme novi rap zvuk na našim prostorima poznatiji kao trap.

Početkom 2014. izbacuje drugi spot s albuma Trap Guru Trap Boss, koji nosi naziv „Indigo Deca“ sa Furio Đuntom, koja ima preko dva miliona pregleda. U maju 2014. izlazi album Trap Guru Trap Boss, koji trenutno ima preko 10 miliona pregleda. Takođe sarađuje i sa Vuyom iz Republike Srpske i sa njim snima četiri spota, koja su postigla veliki uspeh. Krajem 2014. izbacuje EP „Pink Panter“, koji sadrži šest novih pesama, koji ukupno ima preko 1.800.000 pregleda.

U 2015. sarađuje sa mnogo repera, širom Balkana, među kojima su i: Rimski, Corona, Sajfer, Vuk Mob, Jala, Juice, Toni Der Assi, Rolex… Takođe izbacuje i četiri pesme sa Sajferom s EP-a „Hladna Noć“ kao i mixtape koji nosi naziv „Turneja“ i album „Trap Guru Trap Boss 2“.

Ima i svoju liniju odeće „TGTB Wear“ koja se prodaje u velikim količinama. Apsolvent je filozofije.

Više o događaju saznajte OVDE.

Tagovi

FOX

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz