Pretraži

FOTOGRAFIJA KOJA JE ODUŠEVILA SVE: Snajke Rokvić zajedno doje bebe u restoranu (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/bojanabarovic

Naime, Bojana je na svom Instagram nalogu objavila sliku na kojoj se vidi kako su ona i Sara sa bebama zajedno izašle na ručak, pa pokazale da zajedno doje bebe.



Ova objavala privukla je veliku pažnju korisnika na Instagramu, a Bojana je jednom prilikom govorila koliko je važno da žene ne treba da bude sramota da doje u javnosti.

– U okruženju kada sve manje mama doji svoje bebe, a dojenje van kuće je još uvek tabu tema, i nažalost ne tako čest prizor, želela sam da pokažem da nema ničeg lepšeg ni prirodnijeg od toga da svojoj bebi u svakom trenutku pružite ono što joj je najbitnije: vašu blizinu, toplinu, ljubav, sigurnost i najbolju moguću hranu, a to je majčino mleko – pričala je ona i dodala:

Screenshot: Instagram/bojanabarovic

Screenshot: Instagram/bojanabarovic

 

  • Nema potrebe da se mame negde sklanjaju, sakrivaju i ograničavaju svoje kretanje jer je ''vreme'' za hranjenje. I sa prvim i sada sa drugim detetom, slobodno sam se kretala, uživala i dojila gde god su oni to poželeli. Proleće je, lepo je vreme, izađite, uživajte sa svojim bebama, i ne zaboravite da budete dovoljno hidrirane, jer znamo koliko je to važno i za mamu i za bebu – rekla je tada Bojana Barović za Blic.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz