Pretraži

„FALŠIRAJU I BAULJAJU PO PODU“: Jelena Karleuša nikad oštrije o pojedinim koleginicama

Showbiz
0
Photo: Instagram/karleusastar

Pevačica Jelena Karleuša je jedna od najpraćenijih poznatih ličnosti na Instagramu. Ona često koristi svoj uticaj kako bi iznela mišljenje o nekoj aktuelnoj temi, a ovog puta je komentarisala neke svoje koleginice.Poznato je da je Jelena bez dlake na jeziku, te da uvek ima oštre reči tokom kritikovanja, pa ni ovog puta pojedince nije štedela, a mi vam prenosimo od reči do reči.

– U poslednje vreme sam pročitala toliko uvreda na moj račun od raznih "estradnih umetnica", kako sebe nazivaju, da sam padala u iskušenje da reagujem… Ali onda, dok ih gledam kako drogirane falširaju i bauljaju po podu dok se publika smeje ili se ponižavaju svirajuću frule zgražavajući publiku svojim pravim licem, "umom" i telom bez fotošopa ili po raznim negledanim rijalitijima oživljavaju propale karijere za malo parica noseći vunene kape i kineske implante za grudi ugrađene u dupeta – nešto mi bude žao. Nemam želju da reagujem na te njihove uvrede jer uz te tekstove uvek ide i njihov snimak ili slika… I ja prosto OSTANEM BEZ TEKSTA. (Ova neverovatna milost i sažaljenje u meni su proizvod velikog umora zbog rada na #ALPHA. Verujte, samo je privremeno stanje) – napisala je Karleuša.

Instagram/printscreen/Jelena Karleuša

Instagram/printscreen/Jelena Karleuša

Ona je već nekoliko puta dosad javno isticala šta misli i ne libi se da odgovori na svaku provokaciju, pa je tako i ovog puta pokupila gomilu pozitivnih komentara svojih fanova.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz