Pretraži

Evo zbog kojih kandidata u IDJShow-u gore društvene mreže (VIDEO)

News
0
Photo: IDJ

Eliminacije su bile veoma napete, a nakon nastupa, svađa i suza, odlučeno je koji kandidati ulaze u trku talenata.

Među onima koji su se predstavili, bilo je takmičara koji su nastupali sa svojim autorskim pesmama, kao i onih koji su žiri oduševili stajlingom i dobrom energijom.



Ipak, pojedini od njih posebno su se dopali publici, te su mreže preplavljene njihovim snimcim i rečima podrške i pohvale.

Evo koji su ti kandidati:

1. Nikola Damjanović Krtina

Photo: IDJTV

Photo: IDJTV

 

On je trenutno jedan od omiljenih kandidata, a u jučerašnjem nastupu on je izveo svoju autorsku pesmu i pozitivno iznenadio gledaoce kraj malih ekrana.

S obzirom na to da je publiku i žiri digao na noge, voditelj Wajwai je zamolio našeg mladog izvođača da ponovi refren.

Inače, u prethodnoj emisji IDJShow-a Nikola je razgovarao sa Reljom, kada mu je otkio da su mu ugasili naloge na mrežama, jer se oglašavao na određene teme. Relji se to nije dopalo, međutim, video je veliki potencijal u Krtini i rekao da će "pronaći argument da prođe u naredni krug".

2. Ljupka Arsovska

Screenshot: Youtube:IDJVideos.TV

Screenshot: Youtube:IDJVideos.TV

 

Reč je o takmičarki koja i te kako vlada scenom i koja poseduje ogroman šarm, a u prethodnoj epizodi ona se predstavila numerom Breskvice pod nazivom"Sama".

Pored pevanja, Ljupku su fanovi zapazili i zbog fizičkog izgleda, a pevačica Teodora Džehverović je imala samo reči hvale za nju, te joj je rekla da je ona naša Kim Kardašijan.

3. Đorđe Ćulafić

Photo: IDJ

Photo: IDJ

 

Džordži je svojim izgledom, ali i neobičnom bojom glasa osvojio srca publike i žirija, a IDJCouch Teodora Džehverović mu je uputila kompliment i rekla da izgleda kao popularni glumac i miljenik žena Džoni Dep.

Sa druge strane, fanovi su ga ranije uporedili sa italijanskim ekscentrinim pevačem i frontmenom grupe "Maneskin", što je samo doprinelo činjenici da zbog ovog kandidata društvene mreže "gore".

On je inače nedavno za IDJTV odgovarao na intriganta pitanja i otkrio da se sa 19 godina slikao za jedan njujorški časopis.

4. Mina Jeremić

Photo: Promo

Photo: Promo

 

Poznata tiktokerka ima veliku popularnost na društvenoj mreži Tiktok, a svojim učešćem u IDJShow-u njena reputacija podignuta je viši nivo.

Mina je javnosti poznata i po tome što se za nju pisalo da se zabavljala sa fitnes instruktorom i bivšim dečkom Sanje Vučić Nikolom Đorđevićem, međutim ona je to demantovala.

Tikokerka nažalost nije prošla u top 12 kandidata, te u prvoj sezoni IDJShow-a publika neće imati prilike da isprati njen rad.

A, koji još kandidati su osvojili društvene mreže pogledajte u novoj epizodi naše emisije IDJMash:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News