Pretraži

Evo zašto je Alisa Milano zabranila deci da gledaju seriju „Čari“

Showbiz
0
Photo: Instagram/milano_alyssa

Glumica je na TikTok-u odgovarala fanovima na pitanja, a jednog od njih zanimalo je da li su njena deca gledala "Charmed" i šta misle o toj popularnoj seriji.

Međutim, Alisa je rekla da im je zabranila da gledaju to ostvarenje, a potom objasnila i zbog čega:

  • Ne, još uvek nisu gledala "Čari". I to iz mnogo razloga, od kojih je jedan jer se u seriji ljubim sa mnogo momaka koji nisu njihov tata. Toliko momaka, pa ne – rekla je ona.


Milano je dalje otkrila da je dozvolila svojoj sedmogodišnjoj ćerci Beli, koju glumica ima sa suprugom Dejvidom Buljarijem, da pogleda trejler za njen novi film "Brazen" i na osnovu njenog odgovora na to, odlučila je da je "Čari" definitivno ne bi trebalo još uvek da im se nađe na listi serija.

  • Ćerka mi je rekla "Mama, vidi se da si glumila taj poljubac". Mislim da me je nazvala lošom glumicom – našalila se Alisa, koja je u "Čarima" igrala lik Fibi.
Screenshot: Youtube/ news star 24/7

Screenshot: Youtube/ news star 24/7

 

Drugi razlog, dodaje ona, je zato što njena ćerka želi da nosi kratke majice koje otkrivaju stomak.

  • Dakle, možete zamisliti šta bi rekla da je pogledala "Charmed".

Inače, glumica je ranije pričala o seksualizaciji ženskih tela 90-ih godina, i tom prilikom otkrila da je to iskusila tokom snimanja u popularnoj TV seriji.

– Kad pomislim na 90-te…gledate reprize serije, a ja jurim okolo u grudnjaku i donjem vešu u svakoj epizodi. Morali smo da budemo oskudno odeveni da bi ta emisija bila hit – rekla je Alisa tada.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz