Pretraži

Evo šta Rimski sprema publici pre svog albuma!

Showbiz
0
Screenshot: IDJTV

Corona i Rimski dozirali su svoje pojavljivanje u medijima, s obzirom na to da veoma vredno rade na svojoj karijeri. Corona uveliko radi na svom projektu ,,23", a nas je zanimalo da li i Rimski ima u planu da izbaci album i da li publika može da ga očekuje u toku sledeće godine. 

– Mislim da može i da će morati, ali ostaću kao i uvek mističan i tajnovit oko toga, da bih ispoštovao sve što sam isplanirao i da ne bih to izjalovio – rekao je Rimski. 



Međutim, pre nego što izađe album, otkrio nam je da će izbaciti sigurno još jednu solo pesmu. 

To je obavezno. Pored svega što smo radili zajedno i dueta kojih je bilo sa nekim drugim izvođačima, ali naravno i nas dvojice, mislim da sam to dužan publici, a i sebi – iskren je Rimski. 

Pored toga što planira album i solo numere, ponovo će gostovati Coroni na albumu. 

– Naravno, sigurno će biti. U trećem poglavlju ,,Showtime" će biti baš dosta gostiju i poznatih imena sa estrade i sa scene – bili su saglasni on i Corona, a nama samo ostaje da vidimo da li njihov novi duet postati veći hit od ,,U dimu", koji je peta numera po redu na Coroninom albumu ,,23", a pesma je kod publike prošla i više nego odlično, a trenutno broji više od 5 miliona pregleda na jutjubu.

Novi IDJHOT možete pogledati u nastavku ili na našem IDJTV Youtube kanalu. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz