Pretraži

Evo šta naši sugrađani misle o takmičaru IDJShow-a Severinu Janjetoviću, članu grupe „4YU“ (VIDEO)

News
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Severin je za naše kamere otkrio da je veoma zadovoljan svojim učešćem do sada i da su se oni kao grupa veoma popravili u odnosu na nastup pre dve nedelje.



 – Imamo dosta pregleda na Jutjubu. Ljupka i ostatak ekipe "4YU" je prezadovoljan kako je sve ispalo. Potrudili smo se da ispadne mnogo bolje nego prošli nastup, što se i dalo videti – istako je mladi pevač

Janjetović je odlučno pitao mlađu populaciju građana o tome da li prate show, a mnogi su istakli da uživaju gledajući i da im je grupa "4YU" veoma interesantna.

 – Vaša grupa mi je sinoć ostavila veliki utisak. Sviđa mi se kod tebe što si dosta opušten, kada je nastup u pitanju i pružaš mi pozitivnu energiju. Moram da priznam da uopšte nisam očekivala poljubac Ljupke i Davora.  – rekla je devojka koju je on intervjuisao.

Screenshot: Youtube/IDJTV

Screenshot: Youtube/IDJTV

 

Beograđanke su pohvalile njihovu energiju na prošlonedeljnom nastupu i veoma im se dopala Ljupka u tandemu sa njima.

 – On je u grupi sa blizancima i stvarno su super. Gledala sam baš poslednji nastup sa Ljupkom i ekstra je. Definitivno je najbolji nastup do sada – iskreno je odgovorila gledateljka show-a.

Severin je tokom intervjuisanja priznao da mu je omiljena takmičarka definitivno Lores, a nedavno u našoj emisiji "HOT ID" je priznao da mu je ona celebrity crush u takmičenju.

Ukoliko niste, pogledajte našu emisiju "IDJHOT" i saznajte sve o takmičarima iz grupe "4YU", kao i o mladoj budućoj zvezdi Ljupki Arsovskoj koja priprema za gledaoce mnoga iznenađenja.

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News