Pretraži

Evo kojih šest takmičara u IDJShow-u prvi predstavljaju svoje pesme u nedelju

News
0
Photo: IDJ

Naime, takmičari su do sada nastupali sa tuđim pesmama, a u nedelju će prvi put predstaviti svoje prve pesme na kojima su radili zajendo sa svojim mentorima.



U planu je da u nedelju bude prikazano šest pesama i spotova i to najpre takmičarke Ljupke Arsovske, koja je već sa svojim fanovima na Instagramu podelila jedan kadar sa snimanja.

Sudeći prema toj slici, možemo da očekuje mnogo od mlade pevačice, koja inače, prema mišljenju publike, važi za jednu od najzgodnijih u IDJShow-u. 

Kandidatkinja koje će u novoj epizodi šoua prikazati novu pesmu je i Ermina Hajdarević, a isto će uradiit i grupa "4YU", koja je već na svom Instagram profilu pokazala delić njihovog prvog zajedničkog muzičkog spota.

Screenshot: Instagram/4yu.official

Screenshot: Instagram/4yu.official

 

Sudeći prema njihovoj objavi, reklo bi se da će momci ostati dosledni svom stilu.

Ono što publika zasigurno sa nestrpljenjem iščekuje je da čuje i prvu pesmu Stefana Shy-ja, kao i učesnica koje su izazvale veliku pažnju na društvenim mrežama – Lores i Marine Cvetković Mahrine.

Pesme preostalih šest takmičara biće prikazane nedelju dana kasnije, u nedelju 5. juna, nakon čega ostaje još jedna epizoda kada će biti proglašen pobednik IDJShow-a.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News