Pretraži

Evo koji hitovi su obeležili Coroninu i našu saradnju (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/corona_gethoven

Corona je veoma dugo član IDJ porodice sa kojim neguje blizak prijateljski odnos, a rezultat toga su veoma uspešne saradnje.

Kada je reč o muzici, reper je 2015. izbacio svoj treći studijski album "Getoven" za IDJVideos, koji sadrži 11 pesama i u kom su gosti Fox, Rimski, Furio Đunta, Jovica Dobrica, Mejsi, Dunđa i Pistol Pete.



Corona je u saradnji sa nama nizao velike hitove među kojima su "Volim ovaj grad", "Ona", "Flow iza zgrade", "Kada padne mrak", "Bella", a tu su i dueti "Napetost" sa Rimskim i Foxom, "Oči boje viskija" sa Tanjom Savić i Rimskim, "Zločin bez dokaza" sa Tanjom Savić i Rimskim, "Karmin" sa Anom Kokić i Rimskim, "Prsten" sa Eminom Jahović i Rimskim i drugi.

Popularni reper je 2019. nastupao na IDJTV bini sa Rimskim, gde su nastup započeli njihovom hit numerom "Biser na štiklama". Izvođenjem njihovih najvećih hitova na festivalu napravili su veliki spektakl za beogradsku publiku.

Takođe, pevač je uvek bio rado gost u našoj šou-biz emisiji u kojoj je otkrio mnogo ekskluzivnih detalja o sebi i svojoj karijeri.

Povodom našeg petog rođendana Corona nam je poslao čestitku koju možete pogledati OVDE.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz