Pretraži

EVO KOJI GRAD JE NAJBLIŽI BEOGRADU: The Weeknd objavio datume za svetsku turneju 2022. (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Rolling Stone

Nakon što je prvobitno bila planirana za 2020. godinu, a zatim odložena za 2021. godine zbog pandemije Covida-19, svetska turneje After Hours sada će krenuti 14. januara 2022. u Severnoj Americi, skoro dve godine nakon izlaska hit albuma – sa dva šoua u Vankuveru, Britanskoj Kolumbiji i 1. maja u Takomi u Vašingtonu.

Osim objavljivanja odloženih nastupa, uključujući trodnevni boravak u Stejpls Centru u Los Anđelesu, The Weeknd je takođe najavio oko deset novih datuma, uključujući svirku 7. aprila 2022. u Elmontu, u njujorškoj UBS Areni.



Ostali novi datumi uključuju i nastup u Climate Pledge Areni u Sijetlu 4. marta, u Los Anđelesu 11. marta i dodate datume u Čikagu, Bruklinu i Bostonu.

Kada je reč o njegovim koncertima u Evropi, najbliži grad nama koji The Weeknd-ovi fanovi mogu posetiti kako bi uživali u njegovoj muzici je Budimpešta. 

Ranije kupljene ulaznice za turneju After Hours važiće na najavljenim nastupima 2022, dok će karte za nove datume biti u prodaji u ponedeljak, 8. februara u 10 sati po lokalnom vremenu na pevačevom sajtu.

Pored toga, The Weeknd je najavio izlazak kompilacije najvećih hitova "The Highlights", na kojoj će se naći 18 pesama, pred nastup na poluvremenu Super Boula. Ta kompilacija, koja treba da izađe 5. februara, sada je dostupna za narudžbinu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Weeknd (@theweeknd)

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz