Pretraži

Evo koje mesto Konstrakti na Evroviziji predviđaju svetske kladionice (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Zemlja Gruva

Konstrakta je nastupala sa pesmom "In corpore sano" koja je već osvojila region, što dokazuje i činjenica da se naša pesma nalazi u trendingu u velikom broju evropskih zemalja.



Prema svemu sudeći, izgleda da naša predstavnica ima i velike šanse da zauzme jedno od bolji mesta na takmičenju, jer je oduševila i strane medije pa njen nastup i pesmu nazivaju "neobičnom, čudnom i pravim osveženjem".

Takođe, veliku prašinu u javnosti podigla je i objava mlade američke glumice Zendeje, koja je na svom Instagram profilu podelila njenu muzičku top listu, na kojoj se, između ostalih izvođača, nalazi i Ana Đurić.

Photo: Screenshot/eurovisionworld.com

Photo: Screenshot/eurovisionworld.com

 

Ipak, trenutne kvote na kladinocima pokazuju da je favorit Ukrajina Kalush Orchestra sa pesmom "Stefania"., dok se na drugom mestu trenutno se nalazi Italija, a na trećem Švedska, iako ova zemlja još uvek nema zvaničnog predstavnika.

Za sada je stanje takvo da se Srbija nalazi na 20. mestu, što je veliki skok u odnosu na prethodne dane, kada je Konstraktina numera bila na 28. mestu. Ukoliko se nastavi istim trendom, Konstrakta bi mogla da zauzme i neku od vodećih pozicija.

Svakako, stanje je još uvek neizvesno, pa nam ostaje da pratimo situaciju, te konačno i samu Evroviziju, koja će biti održana u maju ove godine.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz