Pretraži

Evo kako su poznati reagovali na pad društvenih mreža

Showbiz
0
Photo: Instagram/bakaprase/pajicsergej_official

Influenseri i pevači prokomentarisali su to što ne mogu da koriste pomenute aplikacije, a neki su uspeli da nasmeju fanove svojim duhovitim postovima na račun društvenih mreža.



Baka Prase se našalio zbog pada Instagrama i krivicu svalio na sebe. On je okačio svoju sliku na kojoj se osmehuje i poslao poruku pratiocima.

  • Izvinjavam se svima što sam ugasio Instagram. Morao sam da im vratim jer su mi brisali postove – poručio je on.
Photo: Instagram/bakaprase

Photo: Instagram/bakaprase

Dunja Jovanić je sinoć dobila pregršt poruka u kojima su je pitali da podeli kako joj je kao influenserki bez Instagrama.

  • Sinoć su pale mreže, pa sam dobila 300 upita da prokomentarišem kako je sada influenserima… Kako vi mislite da su influenseri odreagovali? – napisala je ona na Insta storiju i ponudila kao odgovor "uspaničeno" ili "rasterećeno" u obliku gifova.
Photo: Instagram/imfashionbabe

Photo: Instagram/imfashionbabe

 

Photo: Instagram/imfashionbabe

Photo: Instagram/imfashionbabe

Sergej Pajić se takođe oglasio zbog pada Instagrama. Pevač je na Insta storiju okačio fotku mačke koja je umotana i na taj način opisao kako se oseća povodom toga.

  • Kad ugase Instagram na pola dana – piše ispod slike.
Photo: Instagram/pajicsergej_official

Photo: Instagram/pajicsergej_official

Gasttozz se požalio fanovima da mu duže vreme ne radi Instagram, kao i da ne može da kači sadržaj.

  • Meni i dalje ne radi Instagram. Ne mogu ni story da stavim, ni da vidim onu aplikaciju ko me psovao kod drugih… Šta da radim?! – naveo je on.

Photo: Instagram/gasttozz.official

Photo: Instagram/gasttozz.official

Pevačica Rada Manojlović uspela je da nasmeje mnoge svojim tvitom u kom je komentarisala pad društvenih mreža. Ona je podelila sa svima svoju teoriju o tome.

  • Na vreme sam otvorila Twitter, ha ha. Nego, šta je "kao" problem sa Fejsbukom? Mislim, jasno se vidi da je sve slučajnost, zar ne? Ili šta, ne mislite valjda da je ovo generalno proba nečega – napisala je Manojlovićeva i izazvala lavinu komentara.

  • Gde ti je Molder, Skali? Čega Rado proba, čega? Kad bi sve palo na par nedelja da malo odmorimo dušu. Uz ovu novonastalu situaciju koja je umotvorina adekvatna, Rado? Ja mislim da može ona "ovce su za šišanje". Rado, legendo – pisali su joj fanovi.

Kaja Ostojić je videla dobru stranu u tome što su društvene mreže pale.

  • Vreme da se zbližimo, ko nije – napisala je Ostojićeva.

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz