Pretraži

Evo gde će Relja premijerno izvesti novu pesmu „Kraj je“

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Relja će nastupiti na stadionu FK "Jadran", gde će imati podršku dva DJ-a, sa početkom u 21 sat, što će biti samo jedan od njegovih mnogobrojnih nastupa na turneji koju će održati.

Osim numere "Kraj je", koja je poslednja sa njegovog drugog dela albuma, pevač će otpevati i pesmu "Manije", koja je izašla ranije.

Kada je reč o hitu "Kraj je", mnogi Reljini fanovi su komentarisali da Vlada Matović fali u toj pesmi zbog čega priželjkuju povratak Elitnih odreda.

  • Ovde tačno fali Vladin vokal, ne moraju biti Elitni odredi, ali moglo je Relja X Vlada Matović. Vlada X Relja, definitivno svačija želja. Nikad nećemo preboleti Elitne odrede – pisali su u komentarima.


Podsetimo, pred izlazak njegove poslednje numere sa albuma "Made in Blkn", Relja je priznao da tako nešto nije uradio još od Elitnih odreda.

  • Dugo sam se razmišljao da li da je izbacim ili ne. Ovakvu pesmu, zvuk i emociju nisam uradio još od vremena Elitnih odreda. Sa ovom emocijom ste me upoznali i zavoleli, ovakva stvar mi je nedostajala i zato sam rešio da vam ponovo dam taj deo sebe. Jako me zanima šta će u vama probuditi ova pesma. Voli vas R – napisao je Relja nedavno.

Sudeći po komentarima, publiku je pesma "Kraj je" i te kako vratila u vreme Elitnih odreda.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz