Pretraži

„ČEKALA SAM GA DVE GODINE“: Ermina i Kristian Florea otkrili detalje svoje ljubavi, pa ispričali kako su se upoznali (VIDEO)

Showbiz
0
ermina, kristian florea
Foto: Youtube printscreen/IDJTV

Ljubav između pevačice i učesnice prve sezone IDJShow-a Ermine Hajdarević i muzičara Kristiana Floree traje duži vremenski period.

Iako njihova veza nije u početku nije bila javno obelodanjena, oni posle nekog vremena nisu više mogli da sakriju emocije i zaljubljenost, te se sada ne libe da otvoreno pokažu i pričaju o svojoj ljubavi.

Ermina i Kristian su bilo gosti ovonedeljnog kviza na IDJTV-u, u kom su otkrili nešto više o svom odnosu i početku vezu.

Na pitanje ko se kome prvi nabacivao, Ermina se javila prva i otkrila da je to bio Kristian, dok se on nije u potpunosti složio sa ovim odgovorom.

„On kaže da sam ja, ali po meni je on. Snimao je spot u Švedskoj, ja sam bila tu sa drugaricama, to je bio neki klub, upoznali smo se tu i naravno on je meni na prvu bio interesantan, lep, ali ti si me prvi pitao da li ću ostati još malo, kada ćeš me ponovo videti, za broj“, rekla je ona, a potom se i Kristian nadovezao.

„To da, ali ti si bacila oko itekako“.

Ipak, Ermina je prva počela da gaji emocije, pa je sada otkrila koliko dugo je bila zaljubljena u mladog izvođača pre nego što su uplovili u vezu.

„Koliko godina sam čekala tebe? Dve, tri godine“, rekla je ona, ističući da se poznaju pet, šest, dok je Kristian naveo da nije bio spreman za vezu.

„Nisam bio spreman za to. Imao sam poštovanje prema ženama, ali sam voleo žene.“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz