Pretraži

Ermina energičnim nastupom podigla sve na noge! (VIDEO)

News
0
Photo: IDJ

Ermina se sa još 11 takmičara bori za prvo mesto i prestižnu nagradu, a s obzirom na to da je njena prva numera koju je radila zajedno sa Darkom Dimitrovim jedna od najslušanijih na Jutjubu i ima nešto manje od milion pregleda, Hajdarevićeva ima ozbiljne šanse za pobedu.



Ona je u finalu imala energičan nastup propraćen brojnim plesačicama na sceni, što nikoga nije ostavilo ravnodušnim, pa je Teodora Džehverović u jednom trenutku ustala i zaigrala.

Vidi šta si nam uradila, digla si nas na noge – započela je Teodora i dodala:

Bravo i tebi i plesačicama koje su brutalno dobre. Kao što sam već rekla, teško je igrati i pevati, tako da svaka čast – istakla je Džehverovićeva.

Iako je kroz takmičenje Ermina povremeno dibijala i nešto lošije komentare, večeras su se svi složili da je bila odlična.

Photo: IDJ

Photo: IDJ

 

Relja je rekao da je "iskidala", ali i sa sve južnjačkim naglakom kojim se voditelj Wajwai često služi, a potom se uozbiljio i poručio Ermini da mu je drago što je vratila samopouzdanje jer je to sada i vidi na sceni.

Darko, koji je Erminin mentor istakao je da je presrećan jer je od nje i očekivao da u finalu zasija.

– Imaš posebnu energiju i pesma upravo pokazuje tvoj temperament. Tvoja karijera sad počinje, a ono što je najbitnije je da si dobar čovek i imaš dobru dušu. Naučio sam dosta od tebe, pre svega kako da na pravi način voliš muziku kako bi dobio ovakav produkt – zaključio je on.

Finale IDJShow-a pratite na IDJTV-u, IDJVideos jutjub kanalu ili ispod:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News